WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
do jutra kochana :*
-
nick nieaktualny
-
ja już swoją wypiłam... wpadaj do mnie ze swoją
-
Wiedziałam że jak mnie nie będzie to impreza na 102
Mnie chciał wczoraj wczoraj szlag jasny trafić- jakaś gdzieś awaria była i mi sieć W OGÓLE nie działała.... Ani tel, ani neta, no po prostu odcięta od świata byłam i usychałam z ciekawości co tu się dzieje.
P.S. @ przylazła do mnie. Ale to ze zdwojoną siłą, jeszcze chwile i se wiaderko pod c.... podłożeElinn lubi tę wiadomość
-
Ojj mała mi znam ten ból nie raz to sie zastanawiam dlaczego to faceci nie mają @ zawiesili by sobie woreczek i by im dyndał - i tak juz im co nieco dynda więc jeden w ta czy w ta ..
mała_mi, Elinn lubią tę wiadomość
-
ja to kiedys słyszałam takie stwierdzenie:
'faceta powinnos ię co miesiąc kopać po jajach żeby wiedzieli co t znaczy mieć okres'Ania_84, mała_mi, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
ej, teściowa mnie wzywa. na kawę. ona jest ok, ale dziś nie wiem czy jej nie pogryzę..... No nic, idę (3 minuty spacerkiem ode mnie mieszka). Albo mi się poprawi, albo pogorszy wpadnę później do was :*
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:ej, teściowa mnie wzywa. na kawę. ona jest ok, ale dziś nie wiem czy jej nie pogryzę..... No nic, idę (3 minuty spacerkiem ode mnie mieszka). Albo mi się poprawi, albo pogorszy wpadnę później do was :*
...wiaderka nie zapomnij Hejka, ja tak tylko kontrolnie z rańca wpadam
mała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:teściowa mnie wzywa. na kawę.Quote:brrr dobrze że moja mnie nie wzywa.
-
Mi akurat teściwa zawsze poprawia humor
taka wesoła kobitka z niej
Bardziej cięzko rozmawia mi się z teściem -
a co do odległości to mieszkaja za płotemmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka nie wariuj nam tutaj .. tylko spokojnie .. wdech wydech
Bedzie dobrze póki nie ma małpy to jest git i zawsze jes nadzieja
Oki ja tez ide do tesciowej na kawe i do szwagierki na ploty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 09:01
MalutkaEve, mała_mi, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
moja mieszka za ściną a jak się wyprowadzimy to będzie jakieś 50 m :p
już się nie mogę doczekć! zazdroszczę wam takich fajnych teściowych! -
nick nieaktualnynezumi wrote:moja mieszka za ściną a jak się wyprowadzimy to będzie jakieś 50 m :p
już się nie mogę doczekć! zazdroszczę wam takich fajnych teściowych!
moja mieszka prawie 200 km i przez to nawet za nią czasem tęsknięmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny