WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hej my bylismy u mamy M..jest pielegniarka..pokazalismy jej wyniki - bo ona o wszytskim wie.. i widzialam po jej minie ze nie jest dobrze.. ma sie podpytac znajomych lekrzy jeszcze
Ale jestem dumna z Mezamowi ze od dzis konczy z piciem napojów gazowanych bedzie jadl wszystko co mu dam...nawet zielone
hehe
ogolnie widze ze sie bardzo przejał.. ale najwazniejsze ze jestesmy w tym razem
Anutka moze i umiem innych podniesc na duchu..ale w srodku jestem rozbita na 1000 kawałków.. i nie wiem czy do konca bede umiała sie pozbierac..nawet sie zastanawialam czy wogole jeszcze tu pasuje.. przeciez na 99 % nie bedziemy rodzicami ..nie wiem czy to wszytsko ma sens ..i czy naprawde jest powod dla ktorego nie mozemy miec dzieci.. nawet ten na górze nam nie chce pomoc.. wiec juz nie wiem jak dalej zyc.. jak walczyc.. i czy jest o co .. nie wiem czy jest sens faszerowanie M hormonami..
-
nick nieaktualnyAnia nie poddawaj sie, walczycie juz tyle czasu, robicie badania, odwiedzacie lekarzy. teraz poki jest nadzieja nie rezygnujcie. NIE REZYGNUJCIE!!!!!! prosze, zobacz na mnie, moze jestem w ciut lepszej sytuacji ale mecze sie 34 miesiace, 2 razy poroniłam i nie chce tracic nadzieji...walczymy dalej
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem karola ze sie nie poddamy..mam tylko takie chwile keidy po porstu opadam z sil.. kiedy siadam i same leca mi łzy.. bo bardzo chcemy meic ta mala kruszynke
Michał ostatnio wrocil od kolegi ma 4 dzieci .. mowi ze wszytskie do niego lgnely i mimo iz mama je woalal to nei chcialy od niego odejsc.. i widzialam jak bardzo mocno- tak naarwde po raz pierwszy widzialam jak opowiadala jak sie znimi bawil..i byl taki dumny ze wolaly z nim sie bawic..
-
A dwa ze borykam sie z tym ze wiem ze u M 70% rodziny ma nowotwory..boje sie ze jak cos ruszymy to cos moze se np obudzic. wiem ze to okropy scenariusz.. ale boje sie o niego... a wiem ze leczenie hormonalne czesto pbudza takie choroby ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A dwa ze borykam sie z tym ze wiem ze u M 70% rodziny ma nowotwory..boje sie ze jak cos ruszymy to cos moze se np obudzic. wiem ze to okropy scenariusz.. ale boje sie o niego... a wiem ze leczenie hormonalne czesto pbudza takie choroby ;/
strach taki jest, ze cos sie obudzi, teraz rozumiem Twoje obawy... -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiem karola ze sie nie poddamy..mam tylko takie chwile keidy po porstu opadam z sil.. kiedy siadam i same leca mi łzy.. bo bardzo chcemy meic ta mala kruszynke
Michał ostatnio wrocil od kolegi ma 4 dzieci .. mowi ze wszytskie do niego lgnely i mimo iz mama je woalal to nei chcialy od niego odejsc.. i widzialam jak bardzo mocno- tak naarwde po raz pierwszy widzialam jak opowiadala jak sie znimi bawil..i byl taki dumny ze wolaly z nim sie bawic..
serce peka jak na niego patrze kiedy jest smutny, ale juz jest lepiej, jakos to przetrawił i pogodził sie, ze problem jest tez po jego stronie.
-
nic zobaczymy co powie lekarz co zaproponuje napewnomu powiemy o rodzinnych predyspozycjach.. i skonsultujemy leczenie z jakims onkologiem zeby doradzil czy spokojnie mozmey wdrazac leczenie
-
nick nieaktualny
-
wiem Wy mi naprawde duzo dajecie
mam nadzije ze kazda z nas znajdzie swoje szczescie w taki czy nny sposobMaka, mała_mi, Lucy91, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Izaaa nareszcie sie odezwałaś! Kurcze oby wszystko Ci tam szło po Twojej myśli, żeby nie było żadnych problemów. Wpadaj do nas czasem
Karolaaa bardzo długo Was trzymaja w niepewności i myślę że jakby miało z tego nic nie być to już by Wam o tym powiedzieli. Ciągle trzymam kciuki żebyście się zakwalifikowali
Aniu ja teraz sama już zaczynam się bać bo za tydzień Mój jest zapisany na badanie nasienia i mam nadzieję że będzie ok. Ja sama tak na prawdę nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji jak macie Wy. Załamałabym się i Mój też.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
:* na dobry początek dnia. (Mam nadzieje że przeżyje te 8h w tyranii )
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
kurde a ja mam wolne , no ale nie może być tak pięknie , lece do pracy na 12 do 16 bo nie daja sobie rady beze mnie ...
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
dostalismy namiary do tej poradni
http://www.andrologia-eaa.umed.lodz.pl/page.php?sort=3&nr=301&lang=pl
w Łodzi