X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Izunia - tule mocno..i mam nadzieje ze wszytko sie u Ciebie ułozy i ze bedziesz z nami nie raz pisac jak znajdziesz czas..moze faktycznie dobrze ze teraz to wyszło.. i mam nadzijee ze ułozysz sobie zycie z kim kto na Ciebiet zasługuje trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno :) dzikeuje ze trzymasz za nas :) przyda nam sie jeszcze jedna duszyczka kora nam bedzie dopingowala :) Tesknimy za Toba :D

Anutka - moim zdaniem szanse sa..macie zdrowe plemniki.. wiec moze akurat sie uda.. ja bym nie rezygnowala ze staran.. teraz skoro juz wiesz co nie gra zbytnio.. co ci szkodzi ..

Karola dzwon i dopominaj sie :) wiem ze czekanie jest najgorsze ;/

Mała jak tam sie czujesz mdłosci dalej mecza ??

Japoneczka moja TY.. :) czytałam o ponczochach :D

Aniu TY to wiesz jak podnieść na duchu :) uwielbiamy Cię :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    jutro jak tylko bede cos wiedziała to dam znac. mam nadzieje, ze sie nie rozpłacze po nieudanej probie zakwalifikowania sie...dobra jeszcze kilka godzin nadzieji, musze wierzyc, ze sie uda :)
    wszystkie zmówimy dziś paciorek i poprosimy o pozytywne decyzje w Twojej sprawie :)

kaarolaa, Lucy91 lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    właśnie o to mi chodziło czy po kilku dniach ( bo kilka do owulki mi zostało) uda się zbić ją do poziomu płodności :D ???
    ja powtorkowe badania robiłam po miesiacu brania leku i pieknie mi spadła, z prawie 50 do 9, jednak gdy tylko skonczyły sie leki to szła szybko w gore a po poł roku organizm sie przyzwyczail i mysle, ze znow skoczyła do gory :( ale narazie nie bede brała bromka, musze od niego odpoczac

Anutka lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    dziewczyny czy są szanse na CUD w 1 cyklu brania Bromergonu ??? od 10 dc ??? czy to za szybko na efekty ???

Anutka zawsze jest szansa. Teraz skoro wiesz co jest nie halo i wiesz jak to leczyć, to będzie z górki. Widzisz, juz są efekty.

Ania do południa masakra jest i to jest najgorsze bo muszę obiad dzieciom ogarnąć, a jak tylko do kuchni wchodzę to mnie mdli :/

Japoneczka, książę wyjechał?

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    wszystkie zmówimy dziś paciorek i poprosimy o pozytywne decyzje w Twojej sprawie :)
    napewno bardzo sie przyda :)

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja powtorkowe badania robiłam po miesiacu brania leku i pieknie mi spadła, z prawie 50 do 9, jednak gdy tylko skonczyły sie leki to szła szybko w gore a po poł roku organizm sie przyzwyczail i mysle, ze znow skoczyła do gory :( ale narazie nie bede brała bromka, musze od niego odpoczac
    o kurcze a mam leki tylko na 1 miesiąć :(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Anutka zawsze jest szansa. Teraz skoro wiesz co jest nie halo i wiesz jak to leczyć, to będzie z górki. Widzisz, juz są efekty.

kurcze mam 43 PRL a tabsy tylko na miesiąc :( ciężko jest sie wstrzelic w Dobre dni prokaltynowe :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam2 razy w ciazy i nawet lekko mnie nie zemdliło, moze ja bede ciaze przechodziła delikatnie, mam taka nadzieje.

mała nie zazdroszcze tego, kolezanka i kuzynka tak strasznie przechodziły ciaze, wiecznie wymiotowały, az wyladowały na kilka tygodni w szpitalu pod kroplowkami...

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja byłam2 razy w ciazy i nawet lekko mnie nie zemdliło, moze ja bede ciaze przechodziła delikatnie, mam taka nadzieje.

mała nie zazdroszcze tego, kolezanka i kuzynka tak strasznie przechodziły ciaze, wiecznie wymiotowały, az wyladowały na kilka tygodni w szpitalu pod kroplowkami...

dziewczyny, ale to chyba nieduża cena za malaństwo które sie pod sercem nosi ???

kaarolaa lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    kurcze mam 43 PRL a tabsy tylko na miesiąc :( ciężko jest sie wstrzelic w Dobre dni prokaltynowe :)
    najgorzej prolaktyna leci w gore po owulce i wtedy trzeba ja blokowac lekami, ja wiedziałam, ze cos jest nie halo bo strasznie bolą mnie piersi jakies 10 dni przed @, a w ciazy zaczynały bolec dopiero 3 dni przed @... a kiedy brałam bromka to zero bolu, jak nie moje piersi. jak bedzie ci sie konczyc, to lec po kolejna recepte, wiem, ze najwiecej moga naraz wypisac 3 opakowania...

Anutka lubi tę wiadomość

• Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała książe jeszcze jest ;) dziś przyjechał pod pracę moją i zabrał mnie na lunch ;) a wieczór chce spędzić z mamą i bratem ;) więc widzimy sie jutro dopiero ..

kaarolaa, Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    dziewczyny, ale to chyba nieduża cena za malaństwo które sie pod sercem nosi ???
    nieduza, ale dziecku przez to tez mozna zaszkodzic...

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    najgorzej prolaktyna leci w gore po owulce i wtedy trzeba ja blokowac lekami, ja wiedziałam, ze cos jest nie halo bo strasznie bolą mnie piersi jakies 10 dni przed @, a w ciazy zaczynały bolec dopiero 3 dni przed @... a kiedy brałam bromka to zero bolu, jak nie moje piersi. jak bedzie ci sie konczyc, to lec po kolejna recepte, wiem, ze najwiecej moga naraz wypisac 3 opakowania...

tabsy mam do 24 marca, potem 25 marca mam zrobic PRL a potem 31 marca do gina z wynikiem :)

problem z bolącymi piersiami mam od lat na 2 tygodnie przed @ ciekawe jak bedzie tym razem :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    nieduza, ale dziecku przez to tez mozna zaszkodzic...
    przez wymioty ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    przez wymioty ???
    raz, ze sie odwadniasz, organizm jest wycienczony, potas spada i wtedy organizm moze odrzucic ciaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    tabsy mam do 24 marca, potem 25 marca mam zrobic PRL a potem 31 marca do gina z wynikiem :)

problem z bolącymi piersiami mam od lat na 2 tygodnie przed @ ciekawe jak bedzie tym razem :)
    czyli wszystko bedzie wiadome za 35 dni, mam nadzieje, ze Ci spadnie i długo nie bedziesz musiała sie truc...

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    raz, ze sie odwadniasz, organizm jest wycienczony, potas spada i wtedy organizm moze odrzucic ciaze
    poważnie ??? nie wiedziałam :(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    czyli wszystko bedzie wiadome za 35 dni, mam nadzieje, ze Ci spadnie i długo nie bedziesz musiała sie truc...
    fakt, czuję sie okropnie... :( spac spac spac :(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    fakt, czuję sie okropnie... :( spac spac spac :(
    ja sie dziwie, ze nic mi nie było. czytajac tyle komentarzy postanowiłam, ze na tydzien pojade do rodzicow zeby mama miała mnie na oku gdyby cos sie działo, bo meza akurat (z reszta jak zwykle) nie było w domu. a gdybym tak zemdlała, albo co innego. na szczescie nic mi nie było :)

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja sie dziwie, ze nic mi nie było. czytajac tyle komentarzy postanowiłam, ze na tydzien pojade do rodzicow zeby mama miała mnie na oku gdyby cos sie działo, bo meza akurat (z reszta jak zwykle) nie było w domu. a gdybym tak zemdlała, albo co innego. na szczescie nic mi nie było :)
    dobrze, że nie jadę samochodem do pracy :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 1217 1218 1219 1220 1221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ