WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Izunia - tule mocno..i mam nadzieje ze wszytko sie u Ciebie ułozy i ze bedziesz z nami nie raz pisac jak znajdziesz czas..moze faktycznie dobrze ze teraz to wyszło.. i mam nadzijee ze ułozysz sobie zycie z kim kto na Ciebiet zasługuje trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno
dzikeuje ze trzymasz za nas
przyda nam sie jeszcze jedna duszyczka kora nam bedzie dopingowala
Tesknimy za Toba
Anutka - moim zdaniem szanse sa..macie zdrowe plemniki.. wiec moze akurat sie uda.. ja bym nie rezygnowala ze staran.. teraz skoro juz wiesz co nie gra zbytnio.. co ci szkodzi ..
Karola dzwon i dopominaj siewiem ze czekanie jest najgorsze ;/
Mała jak tam sie czujesz mdłosci dalej mecza ??
Japoneczka moja TY..czytałam o ponczochach
Aniu TY to wiesz jak podnieść na duchuuwielbiamy Cię
-
kaarolaa wrote:jutro jak tylko bede cos wiedziała to dam znac. mam nadzieje, ze sie nie rozpłacze po nieudanej probie zakwalifikowania sie...dobra jeszcze kilka godzin nadzieji, musze wierzyc, ze sie uda
kaarolaa, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:właśnie o to mi chodziło czy po kilku dniach ( bo kilka do owulki mi zostało) uda się zbić ją do poziomu płodności
???
ale narazie nie bede brała bromka, musze od niego odpoczac
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:dziewczyny czy są szanse na CUD w 1 cyklu brania Bromergonu ??? od 10 dc ??? czy to za szybko na efekty ???
Anutka zawsze jest szansa. Teraz skoro wiesz co jest nie halo i wiesz jak to leczyć, to będzie z górki. Widzisz, juz są efekty.
Ania do południa masakra jest i to jest najgorsze bo muszę obiad dzieciom ogarnąć, a jak tylko do kuchni wchodzę to mnie mdli
Japoneczka, książę wyjechał? -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja powtorkowe badania robiłam po miesiacu brania leku i pieknie mi spadła, z prawie 50 do 9, jednak gdy tylko skonczyły sie leki to szła szybko w gore a po poł roku organizm sie przyzwyczail i mysle, ze znow skoczyła do gory
ale narazie nie bede brała bromka, musze od niego odpoczac
-
nick nieaktualnyja byłam2 razy w ciazy i nawet lekko mnie nie zemdliło, moze ja bede ciaze przechodziła delikatnie, mam taka nadzieje.
mała nie zazdroszcze tego, kolezanka i kuzynka tak strasznie przechodziły ciaze, wiecznie wymiotowały, az wyladowały na kilka tygodni w szpitalu pod kroplowkami...Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja byłam2 razy w ciazy i nawet lekko mnie nie zemdliło, moze ja bede ciaze przechodziła delikatnie, mam taka nadzieje.
mała nie zazdroszcze tego, kolezanka i kuzynka tak strasznie przechodziły ciaze, wiecznie wymiotowały, az wyladowały na kilka tygodni w szpitalu pod kroplowkami...
dziewczyny, ale to chyba nieduża cena za malaństwo które sie pod sercem nosi ???
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:kurcze mam 43 PRL a tabsy tylko na miesiąc
ciężko jest sie wstrzelic w Dobre dni prokaltynowe
Anutka lubi tę wiadomość
-
Mała książe jeszcze jest
dziś przyjechał pod pracę moją i zabrał mnie na lunch
a wieczór chce spędzić z mamą i bratem
więc widzimy sie jutro dopiero ..
kaarolaa, Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:najgorzej prolaktyna leci w gore po owulce i wtedy trzeba ja blokowac lekami, ja wiedziałam, ze cos jest nie halo bo strasznie bolą mnie piersi jakies 10 dni przed @, a w ciazy zaczynały bolec dopiero 3 dni przed @... a kiedy brałam bromka to zero bolu, jak nie moje piersi. jak bedzie ci sie konczyc, to lec po kolejna recepte, wiem, ze najwiecej moga naraz wypisac 3 opakowania...
tabsy mam do 24 marca, potem 25 marca mam zrobic PRL a potem 31 marca do gina z wynikiem
problem z bolącymi piersiami mam od lat na 2 tygodnie przed @ ciekawe jak bedzie tym razemkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:tabsy mam do 24 marca, potem 25 marca mam zrobic PRL a potem 31 marca do gina z wynikiem
problem z bolącymi piersiami mam od lat na 2 tygodnie przed @ ciekawe jak bedzie tym razemAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:fakt, czuję sie okropnie...
spac spac spac
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja sie dziwie, ze nic mi nie było. czytajac tyle komentarzy postanowiłam, ze na tydzien pojade do rodzicow zeby mama miała mnie na oku gdyby cos sie działo, bo meza akurat (z reszta jak zwykle) nie było w domu. a gdybym tak zemdlała, albo co innego. na szczescie nic mi nie było
kaarolaa lubi tę wiadomość