WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Podjełam decyzje jutro robie jadke u lekrza tego co do tej pory nas prowadzil i skladam pisemna skarge do szpitala i NFZ ..nie pojdzie im plazem zatajenie info i proba wyłudzenia kasy ;/
Anutka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ostar to ja bede jutro.. jeszcze chyba mi sie PMS włacza wiec nie bedzie litoci
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja jestem przed owulka, nie lubie tych 2, 3 dni przed, strasznie zle sie wtedy czuje, mdłosci, bol głowy i ogolna niechec do wszystkiego, leze teraz pod kołderka bo nawet mi zimno jest.
dobrze, ze meza nie ma bo pewnie by mnie molestował a ja nie mam wcale ochotyi zle sie z tym czuje
-
Ja w te dni chodzilam starsznie podirytowana.. plakalam ze no meza nie ma bo bysmy probowali..nawet w tym cyklu mimo iz wiedzialam z enici ..to tez jakos chyba mizostalo takie zboczneie
pewnie z czasem tez by mi sie odechciewalokaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie niby owulka ma byc w czwartek a w piatek bedzie moj, ale juz wiem ze nic z tego nie wypali to nawet sie nie spinam...
a jutro dzwonie do kliniki i niech mi jasno powiedza o co chodzi? 4 tyg mineły w sobote a oni chyba o mnie zapomnieli, albo gorsza wersja ( nie biore jej za bardzo pod uwage ), ze sie nie dostalismy i narazie nie chca mi tego powiedziec...a ja przez nich zwariuje, juz sie te nerwy na moim ostatnim cyklu odbily, boje sie ze to sie powtorzy i wszystko mi sie rozreguluje... -
Ania_84 wrote:No włąsnie jestem ciekawa co u Izy i Malutkiej Eve...
Aniu ty jak zawsze o mnie pamiętasz
Witam tak w ogóle,ja nie zaglądam prawie wcale bo ostatnio troszkę się u mnie dzieje.... rozwodzę się i mam spore problemy z tym związane...moje pierwsze dziecko urodzone w Dublinie i akt urodzenia z tamtąd a ja potrzebuje skrócony odpis i tu juz problem, mieszkam teraz w Poznaniu i tu kolejny problem bo musze pozew w Słupsku złożyć... i tak bla bla bla dużo by pisać hehehe
szukam pracy teraz i jakos czas biegnie nieubłaganie
ale jak ktoś by sie pytał jak sie z tym wszystkim czuję to od razu piszę że ok to była najlepsza decyzja z możliwych jaka do tej pory podjęłam.....i tak przewrotnie napisze że sie ciesze ze nie zaszłam w drugą ciąze w tamtym czasie bo to by był juz eraz problem dla mnie sie roztać z człowiekiem który nie zasługuje na to aby być męzem i ojcem....
pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno i życzę owocnych starań...a tym którym sie udało życzę zdrowej ciąży... to tyle będę zaglądać czasem do Was...
i do Ani oczywiścieAniu trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za was buziiiiii
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:u mnie niby owulka ma byc w czwartek a w piatek bedzie moj, ale juz wiem ze nic z tego nie wypali to nawet sie nie spinam...
a jutro dzwonie do kliniki i niech mi jasno powiedza o co chodzi? 4 tyg mineły w sobote a oni chyba o mnie zapomnieli, albo gorsza wersja ( nie biore jej za bardzo pod uwage ), ze sie nie dostalismy i narazie nie chca mi tego powiedziec...a ja przez nich zwariuje, juz sie te nerwy na moim ostatnim cyklu odbily, boje sie ze to sie powtorzy i wszystko mi sie rozreguluje...
Dzwon, dzwon i daj znać co i jak. Ja trzymam kciuki żebyście się dostali oczywiście :*
Anutka hejAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Izunia
:* tęskniłam :*
Anutka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Izunia - tule mocno..i mam nadzieje ze wszytko sie u Ciebie ułozy i ze bedziesz z nami nie raz pisac jak znajdziesz czas..moze faktycznie dobrze ze teraz to wyszło.. i mam nadzijee ze ułozysz sobie zycie z kim kto na Ciebiet zasługuje trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno
dzikeuje ze trzymasz za nas
przyda nam sie jeszcze jedna duszyczka kora nam bedzie dopingowala
Tesknimy za Toba
Anutka - moim zdaniem szanse sa..macie zdrowe plemniki.. wiec moze akurat sie uda.. ja bym nie rezygnowala ze staran.. teraz skoro juz wiesz co nie gra zbytnio.. co ci szkodzi ..
Karola dzwon i dopominaj siewiem ze czekanie jest najgorsze ;/
Mała jak tam sie czujesz mdłosci dalej mecza ??
Japoneczka moja TY..czytałam o ponczochach
kaarolaa, Anutka, Japoneczka z Porcelany, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:dziewczyny czy są szanse na CUD w 1 cyklu brania Bromergonu ??? od 10 dc ??? czy to za szybko na efekty ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 20:00
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny