WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuz jest po wszystkim
dostalismy sie, od marca zaczynam leczenie
jeszcze w to nie wierze, a tak dlugo zeszło bo dopiero wczoraj dostali potwierdzenie...ale jestem szczesliwa!!!!mała_mi, Ania_84, Maka, paszczakin, kierzynka, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:juz jest po wszystkim
jeszcze w to nie wierze, a tak dlugo zeszło bo dopiero wczoraj dostali potwierdzenie...ale jestem szczesliwa!!!!
Cieszę się razem z Tobakaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:juz jest po wszystkim
jeszcze w to nie wierze, a tak dlugo zeszło bo dopiero wczoraj dostali potwierdzenie...ale jestem szczesliwa!!!!no to juz ci plusika stawiamy
bedzie dzidzia jak nic
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Super
no to juz ci plusika stawiamy
bedzie dzidzia jak nic
mam nadzieje ze u mnie bedzie lepiej niz u Moniki, tez bierze udział w tych badaniach, w niedziele miała transfer i z 6 zapłodnionych komorek przetrwał tylko jeden zarodek i to słabej jakosci. ale najwazniejsze, ze juz jestem przyjeta i zaczniemy działac od połowy marca
-
Aaa i jedno co zauwazylam po tej macy - to przy 1 badanniu mial objetosc 1,3 ml a teraz po macy miał 2,2 ml
wiec jednak to by działało - a wtedy byla wstrzemiezliwosc 8 dni a teraz 3 dni
-
Ania_84 wrote:Aaa i jedno co zauwazylam po tej macy - to przy 1 badanniu mial objetosc 1,3 ml a teraz po macy miał 2,2 ml
wiec jednak to by działało - a wtedy byla wstrzemiezliwosc 8 dni a teraz 3 dni
Mój się wczoraj naczytał że androvit zwiększa zachorowalność na "raka siusiaka" i nie je... Może do tej macy go przekonam?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny