X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a jak juz objedziecie, to melduj co i jak. I pamiętaj, wypatruj Malutkiej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 08:03

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:18

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cedr hej :)

Reszta chyba śpi ;)

póki co, żadnych nowych ciężarówek, Karola się dostała, Ania wzięła chłopa pod lupę i teraz jada na badania, Maka niedlugo przepycha jajka ;)

A ja mam dziś wieczór wizytę, stresa strasznego i nadzieje ze zobaczę serduszko.

cedr697, Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

mała_mi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Maka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Witam się niewyspana... wkurwiona i z kawką.. Późno poszłam spać. 2 razy śniło mi się że robię HSG (!) i w końcu go nie zrobiłam tylko za mnie szedł mąż :D A w pracy od przyjścia afera za aferą.. Pięknie się dzień zaczyna.

kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, ja probuje zwlec sie z lozka, zaczyna mi w brzuchu burczec,ale tak mi sie nie chce. Musze isc pranie nastawic i mam mysl zrobic owocowa galaretke z owockami: ) oooo takkkk

cedr697 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka, to ty sobie meliske zaparz może ;)
    Denerwujesz się przed badaniem i dlatego takie cuda ci się śnią.

A ja jestem tak przyjebana dziś :/ rano wstałam, odstawilam mloda do szkoły, śniadanie, leki i łóżko. I tak drzemie sobie, zauważyłam ze to po tych lekarstwach tak mam- senność okropna, a jak bym wstała, to mega zawroty w głowie. Dobrze ze moje młodsze dziecko w miarę grzecznie się bawi koło mnie, no ale kiedyś trzeba wstać...

q53jwvt.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Maka, to ty sobie meliske zaparz może ;)
    Denerwujesz się przed badaniem i dlatego takie cuda ci się śnią.

A ja jestem tak przyjebana dziś :/ rano wstałam, odstawilam mloda do szkoły, śniadanie, leki i łóżko. I tak drzemie sobie, zauważyłam ze to po tych lekarstwach tak mam- senność okropna, a jak bym wstała, to mega zawroty w głowie. Dobrze ze moje młodsze dziecko w miarę grzecznie się bawi koło mnie, no ale kiedyś trzeba wstać...
    No wstawaj wstawaj,ja wlasnie tez zwlekam tylek z lozka bo juz mi sie siku chce. A sloneczko tak kusiza oknem! A wczoraj tez mialo byc i jak pojechalam do miasta i wracalam kolo 13tobyla taka mgla dalej ze szkoda slow, a dzis jak nie musze nigdzie isc to slonko swieci. Taka kurcze sprawiedliwosc: ]

mała_mi lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już pierdolca w tej pracy dostaje ! Aaaaaaaaaaaa! Niech mnie fasola wybawi od tego burdelu.. proszę :(

Jus1985 lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ja już pierdolca w tej pracy dostaje ! Aaaaaaaaaaaa! Niech mnie fasola wybawi od tego burdelu.. proszę :(
    a jest szansa na jakąś lepszą pracę? szukasz czegoś? ja się wkurzyłam, bo w tym miesiącu miałam mało godzin pracy to i mała wypłata, bo mama mojej podopiecznej jest wykładowcą i teraz mają sesję i mało pracowała i ja mało przez to. A w tamtym roku się umawiałyśmy, że godziny stracone przez te wolne to będzie mi płacić po połowie, ale chyba zapomniała. A teraz dobrze chociaż że jestem ten tydzień na zwolnieniu (bo ona ma przymusowy urlop i wyjechali) i też mi nikt za tydzień siedzenia w domu nie zapłacił, choć ja jestem gotowa do pracy. Liczę jedynie, że zus mi chorobowe przyśle, ale to i tak jestem zła

relgi09k4o218c6j.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej ;) u mnie w sumie po staremu ;) zrobiłam dziś teścik i oczywiste że jedna krecha jest ;) no ale trudno ;) we wtorek małżuś idzie na badanie nasienia i już ogarnia mnie strach. Ale zrobic trzeba ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) ja dziś tez mam wolne pobycze sie w łóżku :)
    Cedr dobrze ze na mówiłaś swojego na badania ;)
    Mala serduszko dzis będzie jak dzwon bić ;)

Kajoni juz wiesz co pod sercem nosisz?

Kierzynka a dziś @ mial być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 10:58

mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    Cześć dziewczyny ;) ja dziś tez mam wolne pobycze sie w łóżku :)
    Cedr dobrze ze na mówiłaś swojego na badania ;)
    Mala serduszko dzis będzie jak dzwon bić ;)

Kajoni juz wiesz co pod sercem nosisz?

Kierzynka a dziś @ mial być?

tak Kochana, będzie chłopiec :) siusiaka widziałam :D nie wiem czy to do końca pewne, za miesiąc mam połówkowe to powinno się potwierdzić, no ewentualnie będę dementować plotkę rozsianą przeze mnie :D
    A ja już mam takie odleżyny, w ogóle to mi się wszystko popieprzyło w tej ciąży. Jak tylko się rano obudzę jak mąż wstaje, to już nie mogę spać i tak na siłę próbuję usnąć, bo co będę robić od 7 rano. Wieczorem zwykle chodziłam spać z kurami, a teraz to 23-24 i mnie się dalej spać nie chce. A po południu mnie łapie kryzys między 13 a 15 i wtedy bym spała i spała...

relgi09k4o218c6j.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Laseczki
    Wpadłam na chwile myślałam że dłuższą ale uczę tatę obsługi kompa i ciągle mnie zgania i maniak potrafi kilka godzin ciągiem surfować ;-)

Czytam Was czasem ale nie zawsze łapie wątek i nie wiem czy Japoneczki mężczyzna wrócił na stałe?

Są jakieś nowe szczęśliwe ciężarówki?

Wiecie co z MalutkąEve się dzieje pojawia się czasem?

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    a jest szansa na jakąś lepszą pracę? szukasz czegoś? ja się wkurzyłam, bo w tym miesiącu miałam mało godzin pracy to i mała wypłata, bo mama mojej podopiecznej jest wykładowcą i teraz mają sesję i mało pracowała i ja mało przez to. A w tamtym roku się umawiałyśmy, że godziny stracone przez te wolne to będzie mi płacić po połowie, ale chyba zapomniała. A teraz dobrze chociaż że jestem ten tydzień na zwolnieniu (bo ona ma przymusowy urlop i wyjechali) i też mi nikt za tydzień siedzenia w domu nie zapłacił, choć ja jestem gotowa do pracy. Liczę jedynie, że zus mi chorobowe przyśle, ale to i tak jestem zła

Wysyłam CV jak widzę coś fajnego.. Ale najbardziej pasowało by mi iść na L4 a później macierzyńskie.. z tego względu że to praca państwowa... Tak więc na razie będziemy walczyć o dzieciątko..

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Witam Laseczki
    Wpadłam na chwile myślałam że dłuższą ale uczę tatę obsługi kompa i ciągle mnie zgania i maniak potrafi kilka godzin ciągiem surfować ;-)

Czytam Was czasem ale nie zawsze łapie wątek i nie wiem czy Japoneczki mężczyzna wrócił na stałe?

Są jakieś nowe szczęśliwe ciężarówki?

Wiecie co z MalutkąEve się dzieje pojawia się czasem?

Od Malutkiej niestety żadnych wieści;/ Ciężarówek nowych nie ma... Smutno tak jakoś...

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i ja...
    pogoda marna :( zero słonca, tylko chmury...

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka ovu @ mi na dziś wyznaczyło, ale pewnie będzie później.

Kurcze MalutkaEve mnie już przeraża. Nawet na trochę się nie pokazała.

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Japoneczka ovu @ mi na dziś wyznaczyło, ale pewnie będzie później.

Kurcze MalutkaEve mnie już przeraża. Nawet na trochę się nie pokazała.
    no cóż, nie wiemy co się tam u niej dzieje...

relgi09k4o218c6j.png
‹‹ 1222 1223 1224 1225 1226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ