WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cedr hej

Reszta chyba śpi
póki co, żadnych nowych ciężarówek, Karola się dostała, Ania wzięła chłopa pod lupę i teraz jada na badania, Maka niedlugo przepycha jajka
A ja mam dziś wieczór wizytę, stresa strasznego i nadzieje ze zobaczę serduszko.
cedr697, Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się niewyspana... wkurwiona i z kawką.. Późno poszłam spać. 2 razy śniło mi się że robię HSG (!) i w końcu go nie zrobiłam tylko za mnie szedł mąż
A w pracy od przyjścia afera za aferą.. Pięknie się dzień zaczyna.
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość

-
Maka, to ty sobie meliske zaparz może

Denerwujesz się przed badaniem i dlatego takie cuda ci się śnią.
A ja jestem tak przyjebana dziś
rano wstałam, odstawilam mloda do szkoły, śniadanie, leki i łóżko. I tak drzemie sobie, zauważyłam ze to po tych lekarstwach tak mam- senność okropna, a jak bym wstała, to mega zawroty w głowie. Dobrze ze moje młodsze dziecko w miarę grzecznie się bawi koło mnie, no ale kiedyś trzeba wstać...
-
No wstawaj wstawaj,ja wlasnie tez zwlekam tylek z lozka bo juz mi sie siku chce. A sloneczko tak kusiza oknem! A wczoraj tez mialo byc i jak pojechalam do miasta i wracalam kolo 13tobyla taka mgla dalej ze szkoda slow, a dzis jak nie musze nigdzie isc to slonko swieci. Taka kurcze sprawiedliwosc: ]mała_mi wrote:Maka, to ty sobie meliske zaparz może

Denerwujesz się przed badaniem i dlatego takie cuda ci się śnią.
A ja jestem tak przyjebana dziś
rano wstałam, odstawilam mloda do szkoły, śniadanie, leki i łóżko. I tak drzemie sobie, zauważyłam ze to po tych lekarstwach tak mam- senność okropna, a jak bym wstała, to mega zawroty w głowie. Dobrze ze moje młodsze dziecko w miarę grzecznie się bawi koło mnie, no ale kiedyś trzeba wstać...
mała_mi lubi tę wiadomość
-
a jest szansa na jakąś lepszą pracę? szukasz czegoś? ja się wkurzyłam, bo w tym miesiącu miałam mało godzin pracy to i mała wypłata, bo mama mojej podopiecznej jest wykładowcą i teraz mają sesję i mało pracowała i ja mało przez to. A w tamtym roku się umawiałyśmy, że godziny stracone przez te wolne to będzie mi płacić po połowie, ale chyba zapomniała. A teraz dobrze chociaż że jestem ten tydzień na zwolnieniu (bo ona ma przymusowy urlop i wyjechali) i też mi nikt za tydzień siedzenia w domu nie zapłacił, choć ja jestem gotowa do pracy. Liczę jedynie, że zus mi chorobowe przyśle, ale to i tak jestem złaMaka wrote:Ja już pierdolca w tej pracy dostaje ! Aaaaaaaaaaaa! Niech mnie fasola wybawi od tego burdelu.. proszę

-
Cześć dziewczyny
ja dziś tez mam wolne pobycze sie w łóżku 
Cedr dobrze ze na mówiłaś swojego na badania
Mala serduszko dzis będzie jak dzwon bić
Kajoni juz wiesz co pod sercem nosisz?
Kierzynka a dziś @ mial być?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 10:58
mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Cześć dziewczyny
ja dziś tez mam wolne pobycze sie w łóżku 
Cedr dobrze ze na mówiłaś swojego na badania
Mala serduszko dzis będzie jak dzwon bić
Kajoni juz wiesz co pod sercem nosisz?
Kierzynka a dziś @ mial być?
tak Kochana, będzie chłopiec
siusiaka widziałam
nie wiem czy to do końca pewne, za miesiąc mam połówkowe to powinno się potwierdzić, no ewentualnie będę dementować plotkę rozsianą przeze mnie 
A ja już mam takie odleżyny, w ogóle to mi się wszystko popieprzyło w tej ciąży. Jak tylko się rano obudzę jak mąż wstaje, to już nie mogę spać i tak na siłę próbuję usnąć, bo co będę robić od 7 rano. Wieczorem zwykle chodziłam spać z kurami, a teraz to 23-24 i mnie się dalej spać nie chce. A po południu mnie łapie kryzys między 13 a 15 i wtedy bym spała i spała... -
Witam Laseczki
Wpadłam na chwile myślałam że dłuższą ale uczę tatę obsługi kompa i ciągle mnie zgania i maniak potrafi kilka godzin ciągiem surfować
Czytam Was czasem ale nie zawsze łapie wątek i nie wiem czy Japoneczki mężczyzna wrócił na stałe?
Są jakieś nowe szczęśliwe ciężarówki?
Wiecie co z MalutkąEve się dzieje pojawia się czasem? -
Kajoni wrote:a jest szansa na jakąś lepszą pracę? szukasz czegoś? ja się wkurzyłam, bo w tym miesiącu miałam mało godzin pracy to i mała wypłata, bo mama mojej podopiecznej jest wykładowcą i teraz mają sesję i mało pracowała i ja mało przez to. A w tamtym roku się umawiałyśmy, że godziny stracone przez te wolne to będzie mi płacić po połowie, ale chyba zapomniała. A teraz dobrze chociaż że jestem ten tydzień na zwolnieniu (bo ona ma przymusowy urlop i wyjechali) i też mi nikt za tydzień siedzenia w domu nie zapłacił, choć ja jestem gotowa do pracy. Liczę jedynie, że zus mi chorobowe przyśle, ale to i tak jestem zła
Wysyłam CV jak widzę coś fajnego.. Ale najbardziej pasowało by mi iść na L4 a później macierzyńskie.. z tego względu że to praca państwowa... Tak więc na razie będziemy walczyć o dzieciątko..
-
Jus1985 wrote:Witam Laseczki
Wpadłam na chwile myślałam że dłuższą ale uczę tatę obsługi kompa i ciągle mnie zgania i maniak potrafi kilka godzin ciągiem surfować
Czytam Was czasem ale nie zawsze łapie wątek i nie wiem czy Japoneczki mężczyzna wrócił na stałe?
Są jakieś nowe szczęśliwe ciężarówki?
Wiecie co z MalutkąEve się dzieje pojawia się czasem?
Od Malutkiej niestety żadnych wieści;/ Ciężarówek nowych nie ma... Smutno tak jakoś...
-
nick nieaktualny