WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Na pewno jeszcze zasiegniemy drugiej konsultacji w Łodzi.. ale ja byłam na to przygotowana.. po wyniku FSH czytalam i własnie bylo tam napisane to co powiedzial dr..
ogolnie powiedzial ze trzeba sprawdzic na usg czy nasieniowody sa drozne.. i jaka jest dokladnie obj jader..jelsi bedzie wskazywala na obecnosc plemnikow.. no to moze..ale nie chce nam daac złudnej nadziei ..lepiej nastawic sie na gorzse niz pozniej sie rozczaowac.. martwi mnie tylko zeby cos gorszego nie wyszło.. juz nie chodzi tu o dziecko..ale o zdrowie M..
teraz troche inaczej na to patrze.. awet dr powiedzial ..ze teraz liczy sie zdrowie meza.. bo nawet jelsi ma pozniej byc tata w ten czy inny sposob to musi byc zdrowy i ze niski testosteron - z czasem bardzo daje sie we znaki n łamliwosc kosci itp.. wiec trzeba go bardzo bedzie kontrolowac..
Misiek nawet sie zapytal mnie czy ewentualnie zdecydujemy sie na adopcje czy inseminacje z nasieniem dawcy - ja nie wem czy jestem na oto gotowa i powiedzialam ze isteminacje -jelsi podejmiemy taka decyzje musimy przemyslec.. i dojrzec do tego emocjonalnie i psychicznie..bo poki co ja nie wiem czy jestem na to gotowa
wiec insemki nie przekresla..ale podjelismy decyzje ze furtka jest otwarta i nawet mamie M do konca nie pwoeimy czy tak czy nie bo jeesli sie zdecydujemy na dawce to chyba tylk omy bedziemy o tym wiedziec
Ania_84, Anutka, Jus1985 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczko.. ja w tym momencie chyba wole znac prawde.. i wiedziec na czym stoimy...i wiem ze warto tez mezczyzne przebada- juz nawet nie mowie o tym czy moze miec dzieci - ale o tym czy jest zdrowy.. czy wszytsko z nim w porzadku....dlatego sie ciesze ze zrobilismy te hormony sami- bolekarz nas za to pochwalil..i powiedzial ze zrobilismy wiecej niz lekarz ktory "podobno"miał nam pomoc..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra dziewczynki koniec smutnych nowin
tera czekam na wasze pozytywne fluidy
Cedr- dziekuje tez
wogole Wam wszystkim dziekuje jestescie mega
I na pewno pomimo iz nasze starania w jakis sposob sie zawieszaja ... to i tak bede z Wamicedr697, kaarolaa, kierzynka, Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dobra dziewczynki koniec smutnych nowin
tera czekam na wasze pozytywne fluidy
Cedr- dziekuje tez
wogole Wam wszystkim dziekuje jestescie mega
I na pewno pomimo iz nasze starania w jakis sposob sie zawieszaja ... to i tak bede z WamiAnia_84, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Cedr- nie jest to glupie i naiwne..ale wiem ze nie mozliwe.. to byłby na prawde cud
fakt tempki takiej nigdy nie mailam- szczegolnie ze niebiore lutki... dzis w nocy obudzil mnie ostry bol brzucha.. i latalam co rusz do kibelka.. no doslownie co 2-3 h ..ale zacznam sie czuc okresowo..cycki bola jak schodze ze schodow.. brzuchh zaczyna cmic powoli ..
Karola dzieki
Teraz czekamy na twoje ralcjemam nadzieje ze juz niedlug o ruszycie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeszcze 2 tyg takiego luzu i tego psychicznego przygotowania sie do stymulacji, troszke mnie zastrzyki przerazaja
to znaczy ja sie ich nie boje nawet patrze jak mi je robia i jak krew pobieraja i nie boje sie bo znam ten bol, a w brzuch jeszcze nigdy nie miałam i to bedzie nowosc...najgorszy bedzie ten pierwszy a pozniej jakos pojdzie...bedzie dobrze, to mała cena za całe zycie szczescia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 16:54
Ania_84, cedr697, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tylko bralam przeciwzakrzepowe..a ovitrelle dawala mi Mama M
jest pielegniarka
wiec mailam luz za plot i heja
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:no i jak zwykle się naudzielałąm na forum że hoho! Muszę dizewczyny znikać i pewnie dzisiaj już się nie pokaże także narazie i miłego wieczoru.
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a tylko bralam przeciwzakrzepowe..a ovitrelle dawala mi Mama M
jest pielegniarka
wiec mailam luz za plot i heja
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Na pewno jeszcze zasiegniemy drugiej konsultacji w Łodzi.. ale ja byłam na to przygotowana.. po wyniku FSH czytalam i własnie bylo tam napisane to co powiedzial dr..
ogolnie powiedzial ze trzeba sprawdzic na usg czy nasieniowody sa drozne.. i jaka jest dokladnie obj jader..jelsi bedzie wskazywala na obecnosc plemnikow.. no to moze..ale nie chce nam daac złudnej nadziei ..lepiej nastawic sie na gorzse niz pozniej sie rozczaowac.. martwi mnie tylko zeby cos gorszego nie wyszło.. juz nie chodzi tu o dziecko..ale o zdrowie M..
teraz troche inaczej na to patrze.. awet dr powiedzial ..ze teraz liczy sie zdrowie meza.. bo nawet jelsi ma pozniej byc tata w ten czy inny sposob to musi byc zdrowy i ze niski testosteron - z czasem bardzo daje sie we znaki n łamliwosc kosci itp.. wiec trzeba go bardzo bedzie kontrolowac..
Misiek nawet sie zapytal mnie czy ewentualnie zdecydujemy sie na adopcje czy inseminacje z nasieniem dawcy - ja nie wem czy jestem na oto gotowa i powiedzialam ze isteminacje -jelsi podejmiemy taka decyzje musimy przemyslec.. i dojrzec do tego emocjonalnie i psychicznie..bo poki co ja nie wiem czy jestem na to gotowa
wiec insemki nie przekresla..ale podjelismy decyzje ze furtka jest otwarta i nawet mamie M do konca nie pwoeimy czy tak czy nie bo jeesli sie zdecydujemy na dawce to chyba tylk omy bedziemy o tym wiedziec