WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Jus :* właśnie rozmyslamy co dalej i być może ja wyjadę
i już będziemy razem
:* ale cudownie ze pytasz
Ty wiesz co pod sercem nosisz?
Kajoni a tak sie spodziewalas ze syn?
Japoneczko cały czas Was czytam mało się udzielam bo słabo się czuje wieczorami a w dzień zawsze coś. Nie zawsze wszystko nadrobie ale czytam i jestem +/- na bierzącoAnutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Nie wiem i chyba nie chce wiedzieć. Puki co modle się żeby serduszko biło reszta nieważna.
Japoneczko cały czas Was czytam mało się udzielam bo słabo się czuje wieczorami a w dzień zawsze coś. Nie zawsze wszystko nadrobie ale czytam i jestem +/- na bierząco:*
-
Jus1985 wrote:A jakbym mogła nie zaglądać. Dzisiaj czuje się lepiej to nawet kompa odpaliłam
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:JUs mam nadzieje ze bedziesz sie czula coraz lepiej
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ehh..Jus.. nie wiem co bedzie..poki co ..jelsi mamy miec dzieci - to kwestia czasu jesli nie .. to sa inne ocje i tego sie trzymam .. poki co.. mmay siebie i to jest nasza podstawa
-
Aniu pewnie że tak. Pamiętam jak poroniłam pierwszą ciąże i jak już dotarło do mnie co się stało to nie mogłam poradzić sobie z tym to M powiedział wtedy że mamy siebie i to jest najważniejsze. I wiem jak ważne jest mieć tą świadomość że ta druga osoba jest mimo wszystko i to piękne że Wy to wiecie
-
Ehh.. własnie siedze i mysle jak tam moj M.. poszeld na tebilard..ale nei wiem .. ma byc na nim jego brat ktoremu w piatek urodzil sie syn.. .a on tam jest sam .. ..brat nic nie wie..bo by go tylko dobil ;/
Niech on juz bedzie w domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 20:52
-
DObranoc
ja tez zaraz ide polozyc sie bo mi niedobrze imusze sie klebuszek zwinac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny