WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jus1985 wrote:Witam Laseczki
Wpadłam na chwile myślałam że dłuższą ale uczę tatę obsługi kompa i ciągle mnie zgania i maniak potrafi kilka godzin ciągiem surfować
Czytam Was czasem ale nie zawsze łapie wątek i nie wiem czy Japoneczki mężczyzna wrócił na stałe?
Są jakieś nowe szczęśliwe ciężarówki?
Wiecie co z MalutkąEve się dzieje pojawia się czasem?i już będziemy razem
:* ale cudownie ze pytasz
Ty wiesz co pod sercem nosisz?
Kajoni a tak sie spodziewalas ze syn?
Jus1985 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczko, ja od początku podejrzewałam synka
nie wiem, czy przez te przesądy, że jak syn to ciągnie na słone i kwaśne (u mnie tak było i całkiem w 1 trym. od słodyczy odrzuciło), czy dlatego że
w dniu owulacji. Nie wiem, ale czułam, że to będzie On i najprawdopodobniej będzie ON
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja sobie niekiedy popijam ale nie oglaszam sie z tym zeby nie bylo ze pije sama ;P
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Martuska to dziś zasiadasz do wina ze mna?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Halo gdzie jesteście? Biednego Japonca zostawiliscie :p
kierzynka lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Karola jesteś usprawiedliwiona
kaarolaa lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
My juz po wizyie..ogólnie jest fatalnie... maz dostał skierowanie na USG do konkretnego lekarza podobno ma najlepszy sprzet.. po badaniu fizykanlnym, stwierdzone małe jądra.. duze FSH - co wskazuje na defekt jader- dr odrazu nam powiedział ze marnie to widzii nie chce nas nastawiać ze cokolwiek da sie zrobic.. jednak ostatecznym badaniem bedzie USG jader, i pozniej ewentualnie poziom testosteronu wolnego, i jakies genetyczne- powiedzial ze najprawdopodobniej jadra nie wykształcły sie do konca jeszcze w casie zycia płodowego ..
Lekarz bardzo miły, konkretny , powiedzial ze do konca nie przekresla..ale szanse sa marne, i teraz trzeba zadbac o zdrowie meza.. -
nick nieaktualnyAnia przykro mi bardzo
ale jeszcze jakas mała nadzieja jest. bedzie dobrze, porobicie reszte badan i wszystko sie jakos ułozy, musi...kochana cały czas Wam mocno kubicuje i mysle o Was. wazne, ze dłuzej nie czekacie niewiadomo na co tylko podejmujecie konkretne działanie...
-
Ania musicie być silni oboje! Ja trzymam za Was kciuki mocno! Ważne ze wiecie jak działać i robicie badania
całuje mocno:*
Jus1985 lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
Na pewno jeszcze zasiegniemy drugiej konsultacji w Łodzi.. ale ja byłam na to przygotowana.. po wyniku FSH czytalam i własnie bylo tam napisane to co powiedzial dr..
ogolnie powiedzial ze trzeba sprawdzic na usg czy nasieniowody sa drozne.. i jaka jest dokladnie obj jader..jelsi bedzie wskazywala na obecnosc plemnikow.. no to moze..ale nie chce nam daac złudnej nadziei ..lepiej nastawic sie na gorzse niz pozniej sie rozczaowac.. martwi mnie tylko zeby cos gorszego nie wyszło.. juz nie chodzi tu o dziecko..ale o zdrowie M..
teraz troche inaczej na to patrze.. awet dr powiedzial ..ze teraz liczy sie zdrowie meza.. bo nawet jelsi ma pozniej byc tata w ten czy inny sposob to musi byc zdrowy i ze niski testosteron - z czasem bardzo daje sie we znaki n łamliwosc kosci itp.. wiec trzeba go bardzo bedzie kontrolowac..
Misiek nawet sie zapytal mnie czy ewentualnie zdecydujemy sie na adopcje czy inseminacje z nasieniem dawcy - ja nie wem czy jestem na oto gotowa i powiedzialam ze isteminacje -jelsi podejmiemy taka decyzje musimy przemyslec.. i dojrzec do tego emocjonalnie i psychicznie..bo poki co ja nie wiem czy jestem na to gotowa
wiec insemki nie przekresla..ale podjelismy decyzje ze furtka jest otwarta i nawet mamie M do konca nie pwoeimy czy tak czy nie bo jeesli sie zdecydujemy na dawce to chyba tylk omy bedziemy o tym wiedziecJus1985, mała_mi lubią tę wiadomość