X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sobie wypije lampeczke winka, ale to dopiero przed snem :)
    ja to juz sie coraz bardziej martwie o Malutka, przez te jej milczenie mam złe przeczucia :( mam nadzieje, ze to tylko beda przeczucia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 18:05

• Maka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie też się martwię;/ Ja mimo super pogody, mega śluzu itd jakoś mam złe przeczucia co do powodzenia inseminacji...

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka do mnie pisała jakiś czas temu i nic nie wskazywało na to że jest coś nie tak...

Maka lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znasz statystyke powodzenia inseminacji, trzymam za Was kciuki, ale wszystko moze sie zdarzyc. Tak samo ja boje sie, ze ivf mi nie pomoze, ze sie nie uda, ale narazie nie chce sie tym dolowac. Teraz musze sie cieszyc, ze sie dostałam do programu i bedzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    Malutka do mnie pisała jakiś czas temu i nic nie wskazywało na to że jest coś nie tak...
    mam nadzieje, ze tak jest i teraz...

Maka, nezumi lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No znam... i bardzo się boję... Nie chce się nakręcać na nic a widzisz.. nie umie przestać o tym myśleć..

kaarolaa lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zaś żadnej nie ma?? ;>

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem :) byłam sie wykapac...

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki ;) ja przyuczam kota chodzenia na smyczy ;)

kaarolaa, Maka, Martuśka lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    hej kobietki ;) ja przyuczam kota chodzenia na smyczy ;)
    i jak wam idzie :)?

Maka lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe już się nauczył że jeśli może wyjść na korytarz to tylko na smyczy więc jak miauczy pod drzwiami żeby wyjść i pokazuję mu smycz to się lasi a potem siada i na mnie patrzy czekając aż mu tą smycz założe ;) wkurza się na to jeszcze trochę bo casem ją podgryza ale dobrze mu idzie ;)

kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Maka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja tak królika uczyłam któregoś lata.. Na chwilę zawiązałam smycz na płocie i poszłam do ubikacji... Jak przyszłam była tylko połowa smyczy bez królika... Przegryzł i uciekł pod choinki ;)

kierzynka lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    hehe już się nauczył że jeśli może wyjść na korytarz to tylko na smyczy więc jak miauczy pod drzwiami żeby wyjść i pokazuję mu smycz to się lasi a potem siada i na mnie patrzy czekając aż mu tą smycz założe ;) wkurza się na to jeszcze trochę bo casem ją podgryza ale dobrze mu idzie ;)
    to madra z niego bestyjka jest :)

Maka, kierzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    O ja tak królika uczyłam któregoś lata.. Na chwilę zawiązałam smycz na płocie i poszłam do ubikacji... Jak przyszłam była tylko połowa smyczy bez królika... Przegryzł i uciekł pod choinki ;)
    kroliki tak potrafia :) ogolnie wszystko przegryza, oprocz drutu :)

Maka lubi tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przekonałam się.. I czar wspólnych spacerów po ulicy prysł...;) Z tej mojej królicy to taka franca złośliwa, że masakra... Jak jej coś nie spasuje to siedzi obrażona dupskiem do mnie... a co chwile coś nie pasi..

kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    No przekonałam się.. I czar wspólnych spacerów po ulicy prysł...;) Z tej mojej królicy to taka franca złośliwa, że masakra... Jak jej coś nie spasuje to siedzi obrażona dupskiem do mnie... a co chwile coś nie pasi..
    :) obrazalska, a nie niszczy mebli, nie gryzie kabli?

Maka lubi tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie... ale jak tylko spadnie coś papierowego na ziemie.. to szybko biegnie zeżreć.. prezenty pod choinkę pakowałam 1,5 h przez nią..a i tak niektóre podgryzione... I w nocy jak skończy jej się woda to tupie nogami... ;] Jest taki hałas że muszę wstać i jej nalać..

kaarolaa, Martuśka, kierzynka lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Nie... ale jak tylko spadnie coś papierowego na ziemie.. to szybko biegnie zeżreć.. prezenty pod choinkę pakowałam 1,5 h przez nią..a i tak niektóre podgryzione... I w nocy jak skończy jej się woda to tupie nogami... ;] Jest taki hałas że muszę wstać i jej nalać..
    to z tego co piszesz, fajna babka z niej :) taki krolik to skarb. ja miałam tez miniaturke, ale taka wredna, na rece sie nie dała wziac bo gryzła, warczyła i ciagle gryzła druty od klatki i łapami tupała. a jak sie ja wypuscilo to menda nie dała sie zlapac...i niestety raz mama ja wypusciła na dwor i zapomnieli o niej i krolik zaginał...wredne to było dziadostwo, ale szkoda jej :(

Maka lubi tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    to z tego co piszesz, fajna babka z niej :) taki krolik to skarb. ja miałam tez miniaturke, ale taka wredna, na rece sie nie dała wziac bo gryzła, warczyła i ciagle gryzła druty od klatki i łapami tupała. a jak sie ja wypuscilo to menda nie dała sie zlapac...i niestety raz mama ja wypusciła na dwor i zapomnieli o niej i krolik zaginał...wredne to było dziadostwo, ale szkoda jej :(

No moja cały czas biega po mieszkaniu- w klatce tylko śpi i bobkuje (choć zdarza jej się też poza..) Kiedyś jak swobodę miała ograniczoną to była milsza..tj. bez problemu dała się złapać.. teraz też nie zawsze pozwala wziąć się na ręce.. Ale jak się zawoła to przylatuje.. i od razu się kładzie do głaskania...;) Ja tą moją już 9 lat mam... długo strasznie.

kaarolaa lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    No moja cały czas biega po mieszkaniu- w klatce tylko śpi i bobkuje (choć zdarza jej się też poza..) Kiedyś jak swobodę miała ograniczoną to była milsza..tj. bez problemu dała się złapać.. teraz też nie zawsze pozwala wziąć się na ręce.. Ale jak się zawoła to przylatuje.. i od razu się kładzie do głaskania...;) Ja tą moją już 9 lat mam... długo strasznie.
    to kawał czasu :)

‹‹ 1238 1239 1240 1241 1242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ