WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Tempka sie az tak nie sugeruj bo rozne moga byc skoki jej,najlepiej zebys miala usg kiedy bd miala pecherzyk,rosnie dziennie 2 mm,peka ok 22 i wtedy 7 dni po tym
alka89 lubi tę wiadomość
-
To nie wiem kiedy najlepiej zrobic...hm ,to moze 3-4 dzien cyklu. Ja teraz jak wiem,ze mi spadla,pecherzyki pekly i biore luteine na ewentualne utzrzymanie i zobacz hjak ja mam ciezko,juz nie wiem co zrobic z soba...tez wolalabym nie wiedziec bo az sie boje co bedzie jak @ przyjdzie
Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:To nie wiem kiedy najlepiej zrobic...hm ,to moze 3-4 dzien cyklu. Ja teraz jak wiem,ze mi spadla,pecherzyki pekly i biore luteine na ewentualne utzrzymanie i zobacz hjak ja mam ciezko,juz nie wiem co zrobic z soba...tez wolalabym nie wiedziec bo az sie boje co bedzie jak @ przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 23:19
-
alka89 wrote:To nie wiem kiedy najlepiej zrobic...hm ,to moze 3-4 dzien cyklu. Ja teraz jak wiem,ze mi spadla,pecherzyki pekly i biore luteine na ewentualne utzrzymanie i zobacz hjak ja mam ciezko,juz nie wiem co zrobic z soba...tez wolalabym nie wiedziec bo az sie boje co bedzie jak @ przyjdzie
Lubuskie :)a Ty ???
-
KOCHANE!!! Żyję! TZN wracam do żywych
Po wielu dniach mdłości, senności, chronicznego zmęczenia i niemocy która ogarnęła moje ciało, oto ożyłam! Praca magisterska w międzyczasie prawie skończona
Dumnie wkroczyliśmy w II trymestr, czekamy na pierwsze ruchy, brzusio już widać że ho ho więć ciąża pełną krasą! Mama i tata zadowoleni
Dziękuję Wam za pamięć i mam nadzieje że nie zapomniałyście o mnieAnutka, mała_mi, Martuśka, kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Nezumi fajnie że zajrzalas
nezumi lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Nezumi fajnie że zajrzalas
W sumie to tęskniłam za forum i za Wami dziewczyny, ale serio nie miałam siły. Teraz mam! Marzec, wiosna, słonko! Jest pozytywnie
-
Nezumi
ile mozna bylo na Ciebie czekac
ciesze sie bardzo ze wszystko ok z Wami, trzymam kciuki za Was zeby kropek/ kropka rosl/anezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie, mam do Was bardzo dziwne pytanie, mam nadzieję, że nie wywołam jakiś kontrowersji. Czy są na forum dziewczyny, które są nałogowymi palaczkami i palą mimo starań się o dziecko? wiem, że szkoda zdrowia na palenie, wiem też , że nie była bym w stanie palić papierosów w ciąży ale czy przed ciążą któraś z Was nadal pali, popala, czy rzuciłyście papierosy specjalnie przed staraniami?
-
Gwiazdeczka27 wrote:witajcie, mam do Was bardzo dziwne pytanie, mam nadzieję, że nie wywołam jakiś kontrowersji. Czy są na forum dziewczyny, które są nałogowymi palaczkami i palą mimo starań się o dziecko? wiem, że szkoda zdrowia na palenie, wiem też , że nie była bym w stanie palić papierosów w ciąży ale czy przed ciążą któraś z Was nadal pali, popala, czy rzuciłyście papierosy specjalnie przed staraniami?
Maka! Cześć co tam u Was?
Kaarolaa :* u mnie też piękne słońce i 12 st C!! Ale nigdzie nie wychodzę, dzis mam dzień lenistwa i forumkaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny