WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
laski glowa do gory, nie z takimi problemami sobie radzilysmy!!!!
Anutka, alka89 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:robiłam w 3 dc i miałam 43,03 przy normie do 26 i dostałam 0,5 tabletki 2 razy dziennie
mam nadziej, ze pomoże, nie obciążałam, robiłam tylko podstawową... i boje się, że ładnie spadnie po nich PRL a
nie będzie i też nic z tego a jak będą mogły już byc
to tabsów nie będzie i znowu PRL skoczy i dupa
Nawet jak sie zajdzie w ciaze to przy problemie z prl bierze sie bromek w ciazy zeby dotrzymac ,ja jestem aktualnie na luteinie i mimo,ze prl spadla to nie moge przerwac brac bromku. Gin mi mowil,ze mam zrobic 3-4 dzien cyklu,ale w klinice leczenia nieplod. endykronolog-gin mowil,ze 20-22 dc bo w tych dniach najwiekszy jest poziom prl i bedziesz wiedziala jaki masz najwyzszy wynik bo w tych dniach sie bierze pod uwage i koniecznie z obciazeniem bo czasem bez obciazenia jest ok,a po obc skacze mocnoAnutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Nawet jak sie zajdzie w ciaze to przy problemie z prl bierze sie bromek w ciazy zeby dotrzymac ,ja jestem aktualnie na luteinie i mimo,ze prl spadla to nie moge przerwac brac bromku. Gin mi mowil,ze mam zrobic 3-4 dzien cyklu,ale w klinice leczenia nieplod. endykronolog-gin mowil,ze 20-22 dc bo w tych dniach najwiekszy jest poziom prl i bedziesz wiedziala jaki masz najwyzszy wynik bo w tych dniach sie bierze pod uwage i koniecznie z obciazeniem bo czasem bez obciazenia jest ok,a po obc skacze mocno
widzisz mój gin stwierdził, ze jak spadnie to fajnie i działamy z mężem
-
Anutka wrote:aj mam dośc tego... badań, leczenia... czekania, sprawdzania, mierzenia temp... mam tego dość
widzisz mój gin stwierdził, ze jak spadnie to fajnie i działamy z mężem
Moj gin to samo,ale w klinice mysle ,ze pracuja lepsi fachowcy,mi tez nie chce gin dac skierowania na nic i w ogole nie mowi jaki badanie zrobic,mysli ,ze jak prl mam i tsh to starczy badan ,a ja wole wiedziec czy pozniej cos jeszcze nie wyjdzie. Wizyta w klinice dopiero w kwietniu,wtedy na pewno dostane skierowanie na prl i inne
Nie zalamuj sie,starasz sie krotko,przeciez dwa cykle w roku moga byc bezowulacyjne i to jest zupelnie normalne,wiec glowa do gory,co ja mam powiedziec...juz w glowe mi zachodzi,w dodatku moj teraz wyjezdza czesto i tez lipaAnutka lubi tę wiadomość
alka89 wrote:Moj gin to samo,ale w klinice mysle ,ze pracuja lepsi fachowcy,mi tez nie chce gin dac skierowania na nic i w ogole nie mowi jaki badanie zrobic,mysli ,ze jak prl mam i tsh to starczy badan ,a ja wole wiedziec czy pozniej cos jeszcze nie wyjdzie. Wizyta w klinice dopiero w kwietniu,wtedy na pewno dostane skierowanie na prl i inne
Nie zalamuj sie,starasz sie krotko,przeciez dwa cykle w roku moga byc bezowulacyjne i to jest zupelnie normalne,wiec glowa do gory,co ja mam powiedziec...juz w glowe mi zachodzi,w dodatku moj teraz wyjezdza czesto i tez lipa
Kochana może i krótko, ale jak minał 6 cykl to jest coraz gorzej i wiem , że kolejne 2 na straty... minie rok... i coś pęknie we mnie nieodwracalnie -
powiem wam ze mi kopara opada co jade do szkoly na kolejny zjazd kolejna laska jest w ciazy, kolezanki, wykladowczynie wszystkie tylko nie ja!!!!!
ciesze sie razem z nimi ale w duchu jest mi choler*ie przykroAnutka lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:Martuska,sorki,ze tak sie rozgadalam z Anka
nie ma za co przepraszac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 22:51
-
Martuśka wrote:powiem wam ze mi kopara opada co jade do szkoly na kolejny zjazd kolejna laska jest w ciazy, kolezanki, wykladowczynie wszystkie tylko nie ja!!!!!
ciesze sie razem z nimi ale w duchu jest mi choler*ie przykro"
-
Martuśka wrote:powiem wam ze mi kopara opada co jade do szkoly na kolejny zjazd kolejna laska jest w ciazy, kolezanki, wykladowczynie wszystkie tylko nie ja!!!!!
ciesze sie razem z nimi ale w duchu jest mi choler*ie przykro
Doskonale Cie rozumiem,siostra starsza wpadla,zal;amana,a teraz ma sliczna corcie,kuzynki to samo...dookola same malenstwa,mojego bratowa u gory ma dwojke ktorych nie docenia,zle traktuje,serce mi codzien peka,ale wtracac sie nie moge bo przeciez nie mam dzieci to niby nie wiem jak to jest...i jak tu nie oglupiec
Anutka lubi tę wiadomość
dokladnie ;/ nie kiwna palcem i zachodza a ja juz tyle kasy zostawilam u lekarza, tyle nerwow i nic
Anutka, alka89 lubią tę wiadomość
-
laski spadam spac bo padam na twarz, buziaki
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Kochana może i krótko, ale jak minał 6 cykl to jest coraz gorzej i wiem , że kolejne 2 na straty... minie rok... i coś pęknie we mnie nieodwracalnie
[/QUOTE
Nie zalamuj sie,moj mnie zalewa od dwoch lat i nic,w ogole przez 7 lat jestesmy i nigdy nie zabezpieczalismy sie(z tym,ze uwazalismy) i co jA mam zrobic,musze miec nadzieje bo nic innego nie pozostaloAnutka lubi tę wiadomość
Anutka wrote:dziewczyny a może dać sobie spokój... trudno, dziecka nie będzie żyję dalej
może wtedy odzyska się spokój...
Ja czesto tez tak mysle bo ogolnie nie mierze tempki itd ,tylko badania,ale szkoda mi odpuscic bo lata leca,chociaz wiem,ze czasem warto odpuscic,lekarz tez tak radzi,ale boje sie,ze miesiac,dwa,piec w plecy...Anutka lubi tę wiadomość
alka89 wrote:Ja czesto tez tak mysle bo ogolnie nie mierze tempki itd ,tylko badania,ale szkoda mi odpuscic bo lata leca,chociaz wiem,ze czasem warto odpuscic,lekarz tez tak radzi,ale boje sie,ze miesiac,dwa,piec w plecy...
alka89 lubi tę wiadomość