WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie ciesze,ze juz wiem z czym mam problem,mam nadzieje,ze cos jeszcze mi nie dojdzie bo wtedy to w ogole strace nadzieje,kolejne miesiace leczenia itd. 'Teraz jak lekarz powiedzial mi,zer tak dlugo sie zbija ta prl to w glowe mi zachodzilo,ale po czasie odpuscilam bo nie chcialam na sile sie starac bo przeciez niby lekarz wie lepiej,odpuscilam i widzisz jak spadlo...
Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Ja sie ciesze,ze juz wiem z czym mam problem,mam nadzieje,ze cos jeszcze mi nie dojdzie bo wtedy to w ogole strace nadzieje,kolejne miesiace leczenia itd. 'Teraz jak lekarz powiedzial mi,zer tak dlugo sie zbija ta prl to w glowe mi zachodzilo,ale po czasie odpuscilam bo nie chcialam na sile sie starac bo przeciez niby lekarz wie lepiej,odpuscilam i widzisz jak spadlo...
zobaczymy, leki mam do 24 marca
@ w okolichach 15 marca... jajeczkowanie na dniach, ale
ni będzie... wtorek wizyta męża u urologa... ciekawe co dalej...
alka89 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:będę badać 26 marca
zobaczymy, leki mam do 24 marca
@ w okolichach 15 marca... jajeczkowanie na dniach, ale
ni będzie... wtorek wizyta męża u urologa... ciekawe co dalej...
zrob prl w 22 dc,mowie CiAnutka lubi tę wiadomość
alka89 wrote:zrob prl w 22 dc,mowie Ci
a u nas to w ogole na wsi nie ma mozliwosci na inne badania,jak by moj mial jechac do mista do lekarza to juz w ogole nie ma mowy,prcuje dlugo,z urlopem ciezko...Anutka lubi tę wiadomość
Bo robi sie 7 dni po owulacji bo wtedy najbardziej sie podnosi i bynajmniej bedziesz wiedziala bo jak w tych dniach bd wysoki poziom to nie ma szans na utrzymanie ciazy
Anutka lubi tę wiadomość
alka89 wrote:Bo robi sie 7 dni po owulacji bo wtedy najbardziej sie podnosi i bynajmniej bedziesz wiedziala bo jak w tych dniach bd wysoki poziom to nie ma szans na utrzymanie ciazy
-
Tempka sie az tak nie sugeruj bo rozne moga byc skoki jej,najlepiej zebys miala usg kiedy bd miala pecherzyk,rosnie dziennie 2 mm,peka ok 22 i wtedy 7 dni po tym
Anutka lubi tę wiadomość
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.