WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się witam
ledwo żywa..po nocy z przeziębionym mężem... Stwierdzam, że facet nie choruje.. on (za każdym razem) umiera... Nie wiem jak to jest 10 tys razy w swoim życiu umrzeć... ale z jęków męża mogę śmiało rzec, że to musi być coś okropnego... Dobrze, że kobiety inaczej przechodzą przeziębienie..
kierzynka, mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
hehe Maka mój nie wiele choruje, ale jak już choruje to też mam wrażenie że już umiera
aż mi go juz w pewnym momencie się szkoda robi
Zawsze smaruję go maścią rozgrzewającą VICKS (czy jak to się pisze) i pomaga;)
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hehe Maka mój nie wiele choruje, ale jak już choruje to też mam wrażenie że już umiera
aż mi go juz w pewnym momencie się szkoda robi
Zawsze smaruję go maścią rozgrzewającą VICKS (czy jak to się pisze) i pomaga;)
O właśnie! Dobrze że mi przypomniałaś... muszę ją kupić.. Mi też zawsze pomagałakierzynka lubi tę wiadomość
-
hehe Moj A twierdzi że nie lubi kotów a tych naszych to już w ogóle, ale była taka sytuacja że biegały szalejąc i mój czarny zrzucił z okna żaluzje.. Mój A wstał z nastawieniem na krzyk i szarpania kota za tyłek.. mówię mu że to czarnuch zrobił, a on na to: "nieeee nie mogę, nie potrafię na niego krzyczeć, to jest mój ulubieniec". hehe nie lubi ich... dooobreee
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A na plotach nastepny cud
Dorotka miala miec blokade estrogenowa bo miala bardzo niski estradiol.. i co w ciazy
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehehe
wiecie co porypana jestem..dzis mnie troche pobolewa dzilo i podniebienie jak dotykam jezykiem tam gdzie mialam znieczulenie i juz sie zastanawiam czy cos sie tam nie dzieje ..czy nie jakis stan zapalny itp itd..naczytalam sie ze od stanow zapalnych w jami ustnej mozna dostac sepsy i terz sobie wynajduje ;/ -
Ania_84 wrote:hehehe
wiecie co porypana jestem..dzis mnie troche pobolewa dzilo i podniebienie jak dotykam jezykiem tam gdzie mialam znieczulenie i juz sie zastanawiam czy cos sie tam nie dzieje ..czy nie jakis stan zapalny itp itd..naczytalam sie ze od stanow zapalnych w jami ustnej mozna dostac sepsy i terz sobie wynajduje ;/
Tylko wiesz wszystko w granicach rozsądku;p Ja myślę ze nic Ci nie będzie... mnie też czasem bolało ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 13:49