WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hellloooouuu po weekendzie ja czekam z niecierpliwością na @ bo wiem iz w tym cyklu będzie dupa nie ciąża
poza tym trzymam za was wszystkie kciuki - już nie będę wyliczać za co dla której
nie będę oryginalna, ale nienawidzę ponedziałków!!! i wiem że przyjemnie nie będzie.
OOO muszę sie pochwalic bo mi wczoraj mąż rower zakupił w prezencie urodzinowymMaka, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Helou babeczki Ja Was podczytuje z pracy
kaarolaa lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
pit zawieziony teraz ładuje telefon i za godzinke wyjazd..jeszcze trzeba wstapic na orlen zatankowac i kupic kawke moj M sie smieje ze ja predzej nie pojade jak bym miala nie napic kawy na wyjazd z orlenu
-
Ja wolę Kawę z MC Donalds'a
Maka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Ania_84 wrote:pit zawieziony teraz ładuje telefon i za godzinke wyjazd..jeszcze trzeba wstapic na orlen zatankowac i kupic kawke moj M sie smieje ze ja predzej nie pojade jak bym miala nie napic kawy na wyjazd z orlenu
Mój picior poleciał pocztą.. Ja mam manię kawa + "dodatek" Mc'Donalds I też zawsze się ze mnie śmieje, że tylko wyjdę z domu to już jestem głodna i chce mi się pić... No cóż...Lucy91 lubi tę wiadomość
-
aaa to fakt ale w orlenie maja kawe z czekoladka dlatgeo na trasy ja uwielbiam a do pracy jak ide to z Mc Donadla
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ale mam teraz smaka na takiego Mc Flurry'a! zaraz normalnie mnie poskręca... Będę musiała wziąć kanapkę i wyobrazić że jem to cudo... Nic innego mi nie pozostało. Chcecie troszkę;p?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 12:47
Ania_84, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
ehhstresuje sie troche .. a tu tyle czasu do 19 .. ciekawe co zaproponuje.. choc i tak podjelismy decyzje ze pojedziemy do Wawy do tej kliniki Novum do ro Wolskiego ..
-
Lol wez mi nie mow.. zjadlabym takiego mcFlury mmm.. wczoraj zapchalam sie czekolada na goraco i sie smieje ze zwrot z podatku ( wyszlo mi cale 36zł) dołoze 4 zł i bede miala 5 czekolad na goraco z bita smietana
Maka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Lol wez mi nie mow.. zjadlabym takiego mcFlury mmm.. wczoraj zapchalam sie czekolada na goraco i sie smieje ze zwrot z podatku ( wyszlo mi cale 36zł) dołoze 4 zł i bede miala 5 czekolad na goraco z bita smietana
To i tak dobrze bo ja mam -3... Ale za to zwrot za materiały budowlane konkretny więc może wybierzemy się na jakiś pyszny deserek.. -
ja sie nie miescilam w samochodzie - bo moj mial sportowy wtedy samochod i musiał mnie wciskac na tylnie siedzinie i dosuwac przednie na maxa- nie dosc zeniskie to jak cholera to ja z ta cala suknia myslalam ze padne jak wchdzilam do niego tez nas wymordowali sporo bo jak wyjechalismy chyba o 10 rano to wrocilismy po 22
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja sie nie miescilam w samochodzie - bo moj mial sportowy wtedy samochod i musiał mnie wciskac na tylnie siedzinie i dosuwac przednie na maxa- nie dosc zeniskie to jak cholera to ja z ta cala suknia myslalam ze padne jak wchdzilam do niego tez nas wymordowali sporo bo jak wyjechalismy chyba o 10 rano to wrocilismy po 22
Haha no my od taty samochód pożyczaliśmy.. Ja w sukni pół lasu przywiozłam do domu.. A P. to był jeden wieki bąbel- tak go zgryzły komary. Skubany ma słodką krew i na niego te wszystkie komarzyce lecą.. Przy nim nigdy nie będę pogryziona od komara..kaarolaa lubi tę wiadomość