WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis opierniczmam kalafiorowa
Wezcie mi nie mowcie rosolek uwielbiam ale zabic kuraka..niet pewnie jakby mnie zycie zmusilo to i bym musiala zabic.. ale poki nie musze mam od tego "ludzi" wujka ciociekaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja się śmieję, ale też powiedziałam że tego robić nie będę. Ze wsi jestem i raczej żadnej roboty się nie boję(gnój też roztrzepywałam )ale kury/królika nie zamorduję i nie wypatroszę i krowy nie podoję....
no chyba że już NAPRAWDĘ bym musiałakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:ja się śmieję, ale też powiedziałam że tego robić nie będę. Ze wsi jestem i raczej żadnej roboty się nie boję(gnój też roztrzepywałam )ale kury/królika nie zamorduję i nie wypatroszę i krowy nie podoję....
no chyba że już NAPRAWDĘ bym musiałamała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bym też zwierzaka nigdy nie zabiła.. nawet kury.. kiedyś miałam taką Magda ją nazwałam bo była mądra ( ) jadła ze mną przy stole i jak pies chodziła za mną i mi ją zabili łeb mi na płocie zawiesili26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ja bym też zwierzaka nigdy nie zabiła.. nawet kury.. kiedyś miałam taką Magda ją nazwałam bo była mądra ( ) jadła ze mną przy stole i jak pies chodziła za mną i mi ją zabili łeb mi na płocie zawiesili
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja bym też zwierzaka nigdy nie zabiła.. nawet kury.. kiedyś miałam taką Magda ją nazwałam bo była mądra ( ) jadła ze mną przy stole i jak pies chodziła za mną i mi ją zabili łeb mi na płocie zawiesili
ło matko, paskudy.
a ja jutro królika w śmietanie gotuję teściowa przyniosła przed chwilą hehehe
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:ło matko, paskudy.
a ja jutro królika w śmietanie gotuję teściowa przyniosła przed chwilą hehehe
moze ktos ma samczyka dla naszej Śniezynki? Tylko musi byc duzy, jakies 8 kg najlepiej -
kaarolaa wrote:oj kroliczka to i ja bym zjadała mamy z mezem u jego rodzicow swoja krolice i musimy jej kawalera poszukac pozniej beda małe kroliczki
moze ktos ma samczyka dla naszej Śniezynki? Tylko musi byc duzy, jakies 8 kg najlepiej
i u teścia i u taty mojego są samce mój tata tylko króliki hoduje.
tylko nie wiem czy nie padną jak bym ci chciała w paczce wysłałakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:i u teścia i u taty mojego są samce mój tata tylko króliki hoduje.
tylko nie wiem czy nie padną jak bym ci chciała w paczce wysłałamała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała mi bedzie wszytsko dobrze zobaczysz maluch ci pomacha i da do zrozumienia.. Mamuska nic sie nie martw jest mi tu dobrze
Maka, mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Mała mi bedzie wszytsko dobrze zobaczysz maluch ci pomacha i da do zrozumienia.. Mamuska nic sie nie martw jest mi tu dobrze
-
kierzynka wrote:ja też ze wsi i też mi krew nie straszna, ale mojemu nie wolno wchodzić do łązienki nie tylko podczas okresu nie lubie jak słucha jak sikam hhe;) a jeśli chodzi o zabijanie kury czy kaczki to absolutnie nieeee! kiedys jak przez przypadek stanęłam na kurze i ją zabiłam to płakałam przez tydzień
HAHAHA ! Jak to stanęłaś na kurze?? Uwierz mi, prawie się posikałam.. Dobrze, że mam podpaskę...Ania_84, mała_mi, kaarolaa, Unlike, kierzynka lubią tę wiadomość