Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    aaa Maka hehe Mój nie wchodzi jak siedzę na kibelku.. zabronione ma ;)
    pomyslalam ze kot ma zabronione :P

Maka, kierzynka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Maka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Maka - moze chce jej sie chłopa :P i dlatego taka wkurzona :)
    Albo chciala ci upuscic krwi :) ale nasza tez tak ma chyba kocice po sterylce w tym czsei sa po porstu nabuzowane :)

Japoneczko włąsnie wtedy tez widzialam ostatnie wpisy- i chyba wtedy byla przed prenatarnymi

Już lepiej niech nie upuszcza... bo jak borok.. z każdej dziury leci. No możliwe, że to wina chłopa..albo jego brak ;p

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też ma.. ale tak mu się weszło.. a ja nie zcziłam nawet... I tak się zastanawiam.. męża się wstydzę.. a co będzie przy dr..;/

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    No właśnie że nie.. Normalnie pisałam na klawiaturze czyt. ciężko pracowałam (jak teraz) ;p a ta z tyłu wskoczyła mi na krzesło i w mięsień trójgłowy (chyba?) mnie uwaliła do krwi.. Jest niegrzeczna.
    to z takim kotem strach "pracowac" :) nie wiadomo kiedy jej cos odwali i rzuci sie z pazurkami albo zebami :)

Maka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Mój też ma.. ale tak mu się weszło.. a ja nie zcziłam nawet... I tak się zastanawiam.. męża się wstydzę.. a co będzie przy dr..;/
    moj do tego przyzwyczajony, chociaz ja tez nie lubie jak mi włazi akurat w te dni...

Maka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to moj maz okrelil... innemu chlopu po jajkach bym nie dal sie maca ale u lekrza wiem ze to poporstu potrzebne i czy to bedzie kobieta mnie maca czy chlop trudno.. jak wiem ze trzeba to tzeba i juz
    po czym dostal nieskromnie ..no wiesz pozwalalem zeby tobie facet wsadzal tam to cos :P to ja tez musze miec troche przyjemnosci z macanka :D bo zastanwialismy sie nad jedna pania doktor z Łodzi i pytalam sie meza czy nie bedzie sie wstydzil :)

nick nieaktualny, Maka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj nie wchodzi bo by zemdlal tak reaguje na krew :D i tylko sie pyta kranik juz zakrecony ??

Maka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Maka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chce nic mówić.. ale za godzinkę śmigam do domu.. a mnie na biurku zostały: kołacz, 2 batoniki, czekolada, 2 monte i banan...

Ania_84, nick nieaktualny, kierzynka lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki kochane ja zmykam do domku :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie juz tylu lekarzy widziało, ze teraz to juz zaden mnie rusza...chłop, baba, dla mnie to juz nie ma zadnej roznicy...to dla mojego dobra i musze sie pokazywac od najlepszej strony :P

mała_mi lubi tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój pracuje w... rzeźni... Jest tam chemikiem i już się sporo naoglądał więc mu krew niestraszna...

mała_mi lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    A mój pracuje w... rzeźni... Jest tam chemikiem i już się sporo naoglądał więc mu krew niestraszna...
    a my jestesmy ze wsi i na nas krew nie robi duzego wrazenia...he he

Maka lubi tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    a my jestesmy ze wsi i na nas krew nie robi duzego wrazenia...he he
    Ja też ze wsi.. ale ogólnie nie lubię tego widoku.. Brzydzę się.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ja też ze wsi.. ale ogólnie nie lubię tego widoku.. Brzydzę się.
    mi tam nie przeszkadza, wiadomo jak na gospodarstwie jest...tutaj trzeba kurce głowke ciach, tam kaczucie, albo prosiaczka...
    a poza tym nie jeden porod juz przyjmowałam :) hehe takze mnie juz nic nie ruszy...

Maka lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja nie mogę 'od najlepszej strony' hahahahaha

normalnie się uśmiałam :D

z tą rzeźnią też dobre :D

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Maka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    mi tam nie przeszkadza, wiadomo jak na gospodarstwie jest...tutaj trzeba kurce głowke ciach, tam kaczucie, albo prosiaczka...
    a poza tym nie jeden porod juz przyjmowałam :) hehe takze mnie juz nic nie ruszy...

O nie.. Ja ze wsi.. ale nie ma mowy o takim "ciach kurce".. Chyba by mi serce pękło. Ja się nad muchą modlę.. żeby przypadkiem jak ją "przenoszę" skrzydełka nie urwać..

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    O nie.. Ja ze wsi.. ale nie ma mowy o takim "ciach kurce".. Chyba by mi serce pękło. Ja się nad muchą modlę.. żeby przypadkiem jak ją "przenoszę" skrzydełka nie urwać..
    ja jestem tak wychowana i pewnie tak beda chowane moje dzieci, zeby niczego sie nie bały, nie brzydziły...

Maka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastrzyk nr 2 zrobiony :) ufff

kierzynka lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ze wsi i też mi krew nie straszna, ale mojemu nie wolno wchodzić do łązienki nie tylko podczas okresu ;) nie lubie jak słucha jak sikam hhe;) a jeśli chodzi o zabijanie kury czy kaczki to absolutnie nieeee! ;) kiedys jak przez przypadek stanęłam na kurze i ją zabiłam to płakałam przez tydzień ;)

nick nieaktualny, Maka lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    ja też ze wsi i też mi krew nie straszna, ale mojemu nie wolno wchodzić do łązienki nie tylko podczas okresu ;) nie lubie jak słucha jak sikam hhe;) a jeśli chodzi o zabijanie kury czy kaczki to absolutnie nieeee! ;) kiedys jak przez przypadek stanęłam na kurze i ją zabiłam to płakałam przez tydzień ;)
    kazdy jest inny...

kierzynka lubi tę wiadomość

‹‹ 1308 1309 1310 1311 1312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ