WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:jejuuuu a ja jeszcze po pracy muszę jechac do teściowej żeby jej włosy ufarbować.... nie chce mi się strasznie. Poza tym jeszcze tyyyle czasu do końca pracy dziś. Najchętniej bym poszła spać przytulona do kota
A ja ewentualnie przytulić się mogę do mojego wielkiego kocura... Jakoś tak po tym incydencie przestało mi się chcieć kotka w domu -
usg dopochwowe w odstępach kilkudniowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 12:37
Maka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Dokładnie masz usg dopochwowe co kilka dni
najpierw jak pecherzyk rosnie, pozniej czy prawidlowo przyrasta - kiedy moze nastapic pekniecie, ewentualnie czy podac zastrzyk na pekniecie a pozniej czy peklMaka lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Serio dopochwowe?? I myślicie że tego 5 dc też zrobi mi USG?? Bo obawiam się że resztki @ jeszcze będą..
Maka lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Serio dopochwowe?? I myślicie że tego 5 dc też zrobi mi USG?? Bo obawiam się że resztki @ jeszcze będą..
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:to ja poprosze soczek bananowy
kto skłąda jakie zamówienie na wieczorek ??
Maka - lekarz nie zrobi usg tylko wtedykeidy jest obfite krwawienie to nie zrobi ..jak juz jest minimalne badz plamienie to zrobi -
nick nieaktualny
-
nie jest to przyjemne ale nie raz konieczne.. choc u mnie zawsze zaczynali w 10-12 dc
chyba ze chce sprawdzic czy pecherzyki zaczynaja rosnac bo na przełomie 5-7 dc zaczynaja chyba i czy ewentualnie nie dac jakiegos wspomagacza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaka wrote:No a ja bym chciała tą insemke mieć na cyklu stymulowanym, bo słyszałam że na naturalnym to strata kasy.. Niby może być przez to ciąża bliźniacza.. ale tego się nie boję.
Maka lubi tę wiadomość