WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz po..dopiero wrocilismy
obólnie nie fajnie
jadra znacznie ponizej normy wielkosciowo- , dodatkowo jakas torbiel w głowie najadrza i drobny obszar hipoechogeniczny w prawym jadrze ..troche mnie to martwi ale dostalismy skierownie na Kariotyp- czyli genetyczne badania, markery nowotworowe , bete HCG , DHES, Testosteron wolny i zwykly .. poki co nic konkretnego sie nie dowiedzielismy.. ale powiedzial ze on nie widzi szans na potomstwo .. nie zapytalismy sie o ta biopsje poki co bo i tak najpierw chcemy miec pewnosc ze nie ma tam rzadnych nowotworowych rzeczy ....bo tego si eboje w tym momencie najbardziej- dr coprawda powiedzial ze nic na to nie wskazuje ale dla pewnosci i zeby miec porownanie za kilka lat czy cos wzroslo to trzeba zrobic .
Ustalilismy ze zrobimy te badania sonsultujemy je znowu - i on bedzie lekarzemprowadzacym meza od tej strony a swoja droga jelsi te nowotworowe wyjda ok to pojedziemy moze w maju do dr Wolskiego zebyocenic czy sa jakies sznase.. no i w usg napisane jest ze kontrolne usg za 3 miesiace -
Aniu.. no nie wiem co napisać.
Jedyne co jest wkurzające to to że powinniście już to wszystko wiedzieć dużo wcześniej, a ci lekarze nic wam wtedy nie powiedzieli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 08:05
Maka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
spoko dziewczynki
Maz dzis mnie przytulił.. i pwiedzial ze jak te markery wyjda dobrze to najpierw sprobujemy tej bipsji - jak tam nic nie wyjdzie to zdecydujemy sie na dawce bo on chce zebysmy mieli dziecko b wie ze bedzie je kochal bo to bedzie nasze dzieciatko..kierzynka lubi tę wiadomość
-
Kierzynko- własnie to mnie tylko wkurza.. bo jesli tfu tfu wyszlo by cos z tymi markerami..to mogl zagrozic nawet zyciu meza ;/
Ale mam nadzieje ze nic tam nie wyjdzie -
nick nieaktualny
-
mam nadzieje bo chyba wiecznie nie mozna miec pod gorke
zawsze trzeba wejsc na szczyt i pozniej miec z górkikaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:nic tam nie wyjdzie, napewno...
trzymam mocno kciuki -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A kiedy u Was transfer ?? i ogolnie co tam powiedzial lekarz bo nie doczytalam co i jak
od wczoraj zastrzyki do piatku w sobote druga wizyta i chyba na 5 dni zostaje tam u nich w klinice, 29 pobranie komorek i 3 kwietnia transfer to jest ta opcja optymistyczna, wg planu jesli wszystko bedzie cacy...nie wiadomo jak zareaguje na stymulacje, ale mam nadzieje, ze bedzie dobrzeMaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola to trzymam kciuki za grzeczne jajeczka nich pieknie rosna i czekaja na ksiecia z bajki " plemniczka"
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Powiem Wan szzcerze..ze wczoraj wyszłam chora z tej poradni nie dlatego ze uslyszelismy zle informacje..a raczej nie przychylne ...ale jak widzialam te wszytskie dzieciatk ana wózkach z porazeniami.. 1,5 rocze dziecko na wozeczku.. albo z usztywnionymi nozkami .. az nam sie serce krajalo..ale jakbyscie widziały jak te dzieciaczki sie smialy .. jakie byly szczesliwe mimo iz tak doswiadczył je los.. wtedy pomyslałam ze mamy naparwde duzo szczescia ...
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola to trzymam kciuki za grzeczne jajeczka nich pieknie rosna i czekaja na ksiecia z bajki " plemniczka"
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:A ja bym tak bardzo chciała żeby w tym cyklu ta inseminacja się powiodła..
kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość