WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania.. a czemu po jajeczkowaniu nie możecie współżyć.. przecież nie każdy zachodzi w owulację ?! Może po owulacji zrodzić się dziewuszka
mała_mi, kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Maka wrote:Anutka jak to straciłaś?? Przy nas to Ty jesteś w komfortowej sytuacji :* Ciesz się tym Skarbie i nie załamuj się:* A ja wierzę że już niedługo będziesz się toczyć z ogromnym brzucholkiem (tak jak mała mi) ;p :*
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ania.. a czemu po jajeczkowaniu nie możecie współżyć.. przecież nie każdy zachodzi w owulację ?! Może po owulacji zrodzić się dziewuszka
-
Anutka czasem też warto odpuścić jeden cykl na przebadanie i sprawdzenie na czym się stoi.. niż działać na ślepo.
Anutka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Anutka czasem też warto odpuścić jeden cykl na przebadanie i sprawdzenie na czym się stoi.. niż działać na ślepo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 20:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prawie zawału dostałam... chciał się targnąć na życie i wskoczyć pod koła ciężarówki... Jakiś taki zdezorientowany... Wącha słupek zaraz biegiem leci na jezdnie.. Z dupy mu się to wzięło. Musiałam go poszarpać... i później szedł przy nodze obrażony z głową w dół ;p
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Prawie zawału dostałam... chciał się targnąć na życie i wskoczyć pod koła ciężarówki... Jakiś taki zdezorientowany... Wącha słupek zaraz biegiem leci na jezdnie.. Z dupy mu się to wzięło. Musiałam go poszarpać... i później szedł przy nodze obrażony z głową w dół ;p
uuuuuuu
to chwile grozy przeżyłaś. Może jakiś gorszy dzień? dziś biomet niekorzystny, może zwierzęta też to odczuwają?
no nic, ja idę spać bo mi się oczy zamykają
Maka, Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:uuuuuuu
to chwile grozy przeżyłaś. Może jakiś gorszy dzień? dziś biomet niekorzystny, może zwierzęta też to odczuwają?
no nic, ja idę spać bo mi się oczy zamykają
No wystraszył mnie dość ostro... Więc dobranoc kochana :* Śpij dobrze i pogłaskaj brzuszek od ciotki :*Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Prawie zawału dostałam... chciał się targnąć na życie i wskoczyć pod koła ciężarówki... Jakiś taki zdezorientowany... Wącha słupek zaraz biegiem leci na jezdnie.. Z dupy mu się to wzięło. Musiałam go poszarpać... i później szedł przy nodze obrażony z głową w dół ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny