WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maka .. to co przeszliście do tej pory nawet jesli sie nie uda za pierwszym razem mysle ze pomoze Wam przeskoczyc ewentualne problemy choc ja goraco wierze ze bedzie wszytsko dobrze
U nas raz słonce raz sie hmurzykaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Maka .. to co przeszliście do tej pory nawet jesli sie nie uda za pierwszym razem mysle ze pomoze Wam przeskoczyc ewentualne problemy choc ja goraco wierze ze bedzie wszytsko dobrze
U nas raz słonce raz sie hmurzy -
Dziewczyny, wiosna Świat się budzi do życia, tak zielono się robi. Proszę więc o optymistyczne spojrzenie na życie: Ania, żaadnych nowotworowych zmian nie będzie, Maka, Karola, zabiegi się powiodą i niedługo zobaczycie wyczekiwanie dwie kreseczki :****
Ania_84, kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
Dokładnie wiosna idzie dzewczyny .. trzeba sie nastrajac pozytywnie gzic ile wlezie ;P usmiechac sie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
not trzeba napic sie dzis wina bo pozniej to juz otalnie nie bedzie z kim sie napic
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jejuuuu a ja jeszcze po pracy muszę jechac do teściowej żeby jej włosy ufarbować.... nie chce mi się strasznie. Poza tym jeszcze tyyyle czasu do końca pracy dziś. Najchętniej bym poszła spać przytulona do kota
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość