WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:to się ciuchami nie wymienimy, każda inny rozmiar
ja 34-36....
Zbieram się do doktorka właśnie. Trzymać kciuki, jutro zdam relacje
paaaaaaa :*
Ja nosiłam 34-36... Teraz bardziej 36-38.. ;p Czymś na pewno by dało rady się wymienić
Czekamy :*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Ja właśnie mierzyłam ciśnienie.. i chyba coś za niskie 91/66....;/
-
nick nieaktualny
-
Maka moze troche sie pozginaj bo kawy ci nie bede proponowac P
a niemasz moze kropli Kardiamid z cofeina ?? -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:trzymam kciuki, teraz to juz z gorki
kaarolaa, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ja raz zle sobie zalozylam opaske na ramie i mi wyszło 176/146 . myslam ze dostane zawau bo nigdy w zyciu moje cisnienie nie podskoczylo do 120/80
-
nick nieaktualny
-
Ooo tak bede wygladała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 21:18
kaarolaa, Maka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Maka moze troche sie pozginaj bo kawy ci nie bede proponowac P
a niemasz moze kropli Kardiamid z cofeina ??
No ja teraz ze spaceru wróciłam więc powinno być chyba wyższe nieco niż zawsze...( mój puls 68)... W lipcu miałam przypadek, że wstałam rano i podeszłam do szafy i nie miałam sił się ubrać, usiadłam na łóżko cała blada, było mi zimno, oblewał mnie pot i nie umiałam nic powiedzieć.. zeszłam jakoś na dół do rodziców, nie umiałam im nic powiedzieć, mama szynko zmierzyła mi ciśnienie i było 68/45... Robiłam badania ale nic w nich nie wyszło.. wszystko ok. -
Ja z reguły jetm niskocisnieniowcem i dla mnei najlepsze cisnienie to tka max 90/60 pryz innym juz sie zle czuje ;/
takie niskie mialam raz..i o dziwo gralam w siatke a pielegniarka w skzole jak mi zmierzyla to odrazu dala mi kardiamid z cofeina i kazala polezec u niej pozniej chodzilam jak nacpana smialam sie ze wszytskiego ..
tu jest fakjny artykul co robic jak sie ma niskie cisnienie
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-krwionosny/hipotonia-co-robic-gdy-cierpisz-na-niskie-cisnienie-niedocisnienie_34546.html -
A ten zimny pot, i ze nie moglas nic powiedziec i bladosc to mi sie kojarzy tylko i wylacznie z naglym spadkiem cukru - moja mama tak miala
-
nick nieaktualny