WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Maka niedlugo i wy bedziecie sie chwalic brzuszkiem
Nie kochana, to nie o to chodzi... Wkurza mnie ta niesprawiedliwość (tak, jeszcze mnie wkurza). Ja też w wieku 18 lat marzyłam o dzieciątku.. ale trzeba coś temu dziecku zaoferować...Tak więc czekaliśmy aż zrobimy studia, dostaniemy stałą pracę, będziemy mieli gdzie mieszkać.. A tutaj dup i jest ciąża i zero przejęcia z czego żyć, co zaoferować... tylko dodawanie zdjęć na facebook.. i lajkowanie każdego komentarza z gratulacjami... A my teraz jak już to wszystko po kolei i też nie bez trudności zdobyliśmy to taka "niespodzianka".. -
nick nieaktualnykierzynka wrote:karolaa to dobre masz podejście do tego ja po prostu chyba teraz więcej tego wszystkiego zauważam ale nic sie na to nie poradzi
mam kochajacego meza, warunki, pieniedzy tez nie brakuje, a moja siostra została sama, bo koles ja zostawil, mieszka na kupie u rodzicow (9 osob), i brak kasy oczywiscie...ale kiedy tylko dowiedziałam sie, ze zostałam ciocia to cały ten zal mi przeszedl...najwazniejsze, ze Filip był zdrowy i wszystko poszło jak trzeba...teraz skubaniec ma półtora roku, jest jak przeciag z huraganem razem wziety i jest najsłodszym siostrzencem na swiecie a miłosci napewno nigdy mu nie zabraknie...kierzynka, Maka lubią tę wiadomość
-
wiem maka..my tez tak podchodzilismy najepirw ustabilizowac wszytsko, miec swoj kat zeby dziecku nic nie brakowalo a tu klops ;/
Maka lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Wy tak nie znikajcie
Nie ma szans, żeby odejść.. Ja się zastanawiam co zrobię jak wszystkie przejdziecie na lepszą fioletową stronę i tak rzadko jak amela czy nezumi będziecie tu wpadać... sama ze sobą będę prowadziła dialog...Ania_84, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:jak bedziecie miały zamiar mnie tu opuścić to musicie najpierw dobrze się wytłumaczyć - może się zgodzę ;p
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Nie ma szans, żeby odejść.. Ja się zastanawiam co zrobię jak wszystkie przejdziecie na lepszą fioletową stronę i tak rzadko jak amela czy nezumi będziecie tu wpadać... sama ze sobą będę prowadziła dialog...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 21:59
kaarolaa, kierzynka, Maka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja poznalam Michal majac 26 lat a przed nim nie bylo faceta z ktroym bym chciala miec dzieci no moze byl jeden ale ciapa byla niezdecydowana
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem maka..my tez tak podchodzilismy najepirw ustabilizowac wszytsko, miec swoj kat zeby dziecku nic nie brakowalo a tu klops ;/
Strasznie mnie to boli... Nie mogę się z tym pogodzić... dla mnie ciąża to jest coś tak bardzo nieosiągalnego, że nawet nie wiem do czego to porównać.. -
kierzynka wrote:hehe Ania będziemy siedzieć jako ovufriendowe babcie
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale wiecie co, majac 15 lat mowiłam, ze nie chce tak szybko dziecka, bo dzieci tylko płacza, jedza i nie daja spac...a w technikum jak mi zawsze mowili "niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi" to gwałtownie odpowiadałam, oby nie!
moze dlatego teraz nie moge?Maka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ale wiecie co, majac 15 lat mowiłam, ze nie chce tak szybko dziecka, bo dzieci tylko płacza, jedza i nie daja spac...a w technikum jak mi zawsze mowili "niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi" to gwałtownie odpowiadałam, oby nie!
moze dlatego teraz nie moge? -
Ania_84 wrote:ja poznalam Michal majac 26 lat a przed nim nie bylo faceta z ktroym bym chciala miec dzieci no moze byl jeden ale ciapa byla niezdecydowana
kierzynka, kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
eee tam... karola..po portsu nie raz tak sie zdarza..i to nie jest niczyja ani nieczego wina ..
ja od malego lgnelam do dzieci .. wyobrazalam sobie jak to bedzie....i co tez nie jest kolorowo..kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość