WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:
spie poki moge, w weekend nie bedzie mi dane bo mezu nie da, a pozniej mdłosci, a na koniec dziecko nie pozwoli spacAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,Zabrze-35-miesieczne-bliznieta-trafily-do-szpitali-Prawdopodobnie-znecano-sie-nad-nimi,wid,16483031,wiadomosc.html?ticaid=11265f
tragedia jedna z dziewczyn pisała o tym w pamietniku, to dzieci jej znajomej...masakra po prostu -
Powiem wam ze się nawet popisałyście dzisiaj
A ja wróciłam od doktóra, ale kurde, dziewczyny tak sobie myślę...czy wam nie jest przykro jak ja tak pisze o moich mdlosciach i innych dolegliwościach i wizytach? Ja jak się starałam to lubiłam 'ciazowe' tematy czytać, ale nie każdy to lubi...
Wiec jak co, to będę udawać ze nie jestem w ciąży
I tą oto złotą myślą zakończę dzisiejszy dzień i idę spać. Dobranoc WamAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Mała mi no co ty mi tam nie przeszkadza w 100% ja sie ciesze bardzo z wszystkich ciaz a wszczegolnosci ztych tutaj z tego watku i z Plot
A wogole to gadaj co tam mowil a nie wykrecaj sie tu ;P
noo wiesz dnetysta czy plastyk.. hmm musze sie zastanowic choc chyba nic bym nie zmienila w sobie moze mam troche dziwny nos..ale ... juz sie do niego przyzwyczailammała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Nie mogłam się wyspać dziś
I glowa mnie boli...
Doktorek stwierdził ze wsio okej, zrobił prowizoryczne usg, i tylko tyle wiem ze serduszko bije ładnie a Fasola ma aż 31mm. W związku z tym ze byłam na fundusz, to tak mi delikatnie zasugerował ze trzeba by prenatalne zrobić, może na lepszym trochę sprzęcie... Czyli dal do zrozumienia ze dawno prywatnie nie byłam i przydałaby się stóweczka ale jak mam juz robić te prenatalne usg to chyba i tak jego bym wybrała, bo rzeczywiście ma najlepszy sprzęt w okolicy- przynajmniej wiem za co place
A tak poza tym to idę spac dalej, bo paskudne mam samopoczucie.Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Nie no pewne ze leiej zrobic na lepszym sprzecie
Mała t witam w klubie ja tez sie nie wyspalam, łebek mi naiwania az przelozylam wizyte u stom na jutro bo nie wysiedzialabym;/
jeszcze znoeu misie snilo ze znowu tyle ze tym razem dentysta usuwal mi ta 3 mleczna..no po porstu 2 dni z rzedu ;/ az sie obudzilam ;/ -
Mała mi nie przeszkadza rozmowa na temat ciąży i jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało poza tym zawsze lubiłam takie rzeczy czytać więc pisz jak najwięcej
dziś czwartek i znów do 18.. oj jak ja tego nie lubie i cos mam wrażenie że ciężki dzień będzie, jak to w czwartki bywaAnia_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
Mała pisz, pisz jak malenstwo sie ma
mi tez to nie przeszkasza, nawet na suwaczkach czytam czesto, ktory to tydzien i co sie wtedy z dzidza dzieje
a mi sie dzisiaj sniło, ze mam 3 piekne coreczki...ubierałam je w sukieneczki bo chyba jechalismy do rodzicow czasami te sny mam tak realistyczne, ze jak sie obudze to musze chwile pomyslec czy to sen czy jawa...Ania_84, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja przez jakis czas miałam spokoj, własciwie odkad dowiedzielismy sie, ze zostało nam in vitro, czyli od sierpnia...a teraz wrociły emocje i to przelewa sie na sny...mezowi tez juz sie dzieci snia tez to wszystko przezywa...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dokłądnie ehhh juz sie nie moge doczekac Waszego transferu
a ja dopadpalm tych co robia na nFZ badania genetyczne zaoszczedzimy w sumie 2000kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny