WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:ale wiecie co, majac 15 lat mowiłam, ze nie chce tak szybko dziecka, bo dzieci tylko płacza, jedza i nie daja spac...a w technikum jak mi zawsze mowili "niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi" to gwałtownie odpowiadałam, oby nie!
moze dlatego teraz nie moge?
nawet nie mów... bo ja też tak mówiłam.. ale ciulalam.. oczywiście bardzo chciałam żeby mi w taki sposób wynagrodziła.. ja zawsze uwielbiałam i chciałam mieć dzieci..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
no włąsnie..odpowiedzialnosc ja tego szukalam w facecie
i to znalazlam choc ten jeden z ktroym myslalam ze cos bedzie tez nie powiem byl odpowiedzialny tylko za bardzo sieprzyzwyczail ze jestem zawsze .. zeby go wysluchac i takie tam pierdoly no ale topozostalo w rodzinie bo w pazdzierniku ten chlopak stanie sie szwagrem mojego M hehekierzynka, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez zesfatali
koelzanka do mnei z tekstem wiesz co mam takiego kolege fajny chlopak ale nie ma za cholere szczescia w milosci moze masz ochtoe zajac sobie czas no i tak sie rozpoczelo zajmowanie czasukaarolaa, Maka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się z moją przyjaciółką o mojego P. "biłam" .. Cudzysłów bo podobał nam się obu.. i on też się zawsze uśmiechał.. ale nie wiedziałyśmy do której bo zawsze chodziłyśmy razem.. No ale później okazało się, że do mnie..
kaarolaa, Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mnie tez zesfatali
koelzanka do mnei z tekstem wiesz co mam takiego kolege fajny chlopak ale nie ma za cholere szczescia w milosci moze masz ochtoe zajac sobie czas no i tak sie rozpoczelo zajmowanie czasu
ja nie miałam za bardzo z kim isc na studniowke, bo moj eks mnie wystawił...wiec kolezanka grzecznie sie spytała czy nie chce pojsc z jej bratem i sie zgodziłamMaka, Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
A nasza pierwsza rozmowa na gg byla po porstu the best
On: hej to ja Michal kolega ANi
Ja: hej co tam
ON: to co idziemy na lody >?
Ja no pewnie gdzie i kiedy
On aa w Lukrecji
Ja ok ...yyy a gdzie to ??
On - dobra badz na rynku o 20 ja cie znajde
Ja - ale jak mnie rozpoznasz..
On - anka wyslala mi Twoje zdj
Ja : aha .. a mi Twojego nie
On.. no coz zobaczysz mnie w pelnej okazalosci
ja :oki to do jutra ;P
nastepny dzien godz 20 ..idzie jakis guwniarz.. z opisu anki hmm no akby on.. ale cholera ona mowila ze on ma 28 lat...a o jakis gue=wniarz 18 lat ..
podchodzi guwniarz i mowi czesc jestem mMichal
aa ja cegla ;P
kaarolaa, Maka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maka odwieczny problem kobiet.. niemam co na siebie włozyc musze sobie cos kpic
Karola.. ale serio to co ja mialamtweyd w głowei.. pierwsze co to sobie myslalam kurna anka mnie zrobila w bambuko przyslala jakiegos malolatakaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ok to uciekaj dobrej nocki i przyjemnej kapieli
Dziękuje Skarby :* ja też życze dobrej nocki i nie siedźcie długo, żebyście wstały jutro wypoczęte (dotyczy się Anki, bo Karola wstaje wcześnie rano o 11;p) Papa:*kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:oj przesadziłas troszke wstaje o 10:30
Hahaha ! Już nic nie mów! Nie pocieszyłaś mnie. Bo z tą 11 to strzeliłam... tzn myślałam że dodałam sporo ( ze 2h na plus) żebyś się zbulwersowała.. a tu dupa.. prawie strzał w dyszke...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Hahaha ! Już nic nie mów! Nie pocieszyłaś mnie. Bo z tą 11 to strzeliłam... tzn myślałam że dodałam sporo ( ze 2h na plus) żebyś się zbulwersowała.. a tu dupa.. prawie strzał w dyszke...
spie poki moge, w weekend nie bedzie mi dane bo mezu nie da, a pozniej mdłosci, a na koniec dziecko nie pozwoli spacMaka, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość