WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry karolciu moze on tez był czyms zdenerwowany na pewno tez się stresuje pewnie dzis zadzwoni i bedzie gut
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moja szwagierka ta co lezala tak dlugo z maluchem w szpitalu tyle co wrocila w tamten piatek i pw pon znowu do szpitala.. okazało sie wczoraj ze oderwal sie kamien z woreczka i utknal w przewodzie łaczacym trzustke.. ;/
-
kaarolaa wrote:witam
narazie jeszcze sie nie odezwał...zawzietykaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:napisałam mu eska z przeprosinami, chociaz nie wiem za co...mam nadzieje, ze dzisiaj przyjedzie zrobie mu pizze na przeprosiny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A moja szwagierka ta co lezala tak dlugo z maluchem w szpitalu tyle co wrocila w tamten piatek i pw pon znowu do szpitala.. okazało sie wczoraj ze oderwal sie kamien z woreczka i utknal w przewodzie łaczacym trzustke.. ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane ja uciekam....
musze posprzatac mieszkanie, maruda wieczorem sie zjawi i bedzie gadał, czemu tu jest kurz, a czemu łazienka nie sprzatnieta? Zaraz ci zrobie test białej rekawiczki
Chyba mu sie pani Rozenek spodobała
jak bede miała czas to zajrze, sprawdze czy ktoras sie odezwała jeszcze
miłego pierwszego dnia wiosnyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ja wczorja sprzatalam ale jak wroce to chyba tez jeszcze podzialam , nastepne pranie nastawie
-
Karola, co on oszalał? Test bialej rękawiczki?! A co to wojsko? powiedz mu ze w domu jest a nie w pracy
Ja lubię porządek i raczej mam wysprzatane, ale czasem naprawdę nie mam czasu/checi i nie zrobię, to jeszcze się mnie nigdy chłop nie czepiał. Tak na marginesie, to właśnie sprzątam, tylko u mnie to jest masakra- ścieranie kurzy/podlog/posłanie kwiatków to jest razem z godzinę, może trochę dłużej, bo jeszcze łazienkę ogarnąć. Ale posprzątać po moich dzieciach.... Po trzech dniach np no to juz jest sztuka tu zabawki, tu książki, tu ciuchy, buty.... Dre się po starszej okrutnie, żeby na swoje miejsce poodnosila, ale to działa tylko w tym momencie co się dre
Ło matko jaka epopeję napisałam.
ps. Wczorajszy nastrój minął i dzisiejsza wiosenna pogoda mnie nastraja do roboty
Idę. Zagladne później.
gdzie Maka?Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem, chałupka ogarnieta, pranie na balkonie sie suszy a ja nie mam siły, nie chce mi sie juz nic....tez lubie porzadek, ale czasami po prostu sie nie chce nawet tego odkurzacza wyciagnac....
dobrze, ze mam tylko 50 m2 do ogarniecia a nie ponad 100
jest taka ładna pogoda, balkon na szeroko otwarty, powietrze wlatuje do srodka, jest pieknieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Wez mi nie mow jak ja mam odkurzac to latam z jednego pietra na drugie odkurze w jednym pokoju , w drugim a w pierwszym znowu kurz ;/