WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:cos mi sie wydaje, ze jak znikne za 2 godziny to do rana sie nie odezwe
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
O dżizaaaaz Karola, takiego smaka mi narobilas ta pizza, ze poszłam na polowanie do kuchni
zjadłam dwa jajka na miękko z ogromna ilością chrzanu, potem kranczipsy ser-cebula a na koniec loda koktajlowego
Leże sobie i zastanawiam czy jeszcze coś by nie zjeść... Heh, dobrze ze to raz na czas mnie takie obżarstwo dopada, bo bym się nie uniosła za chwilekaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola, ale do tej pory niezbyt dużo jadłam, bo mnie mdliło albo wymiotowalam jak juz pojadlam. Dziś pierwszy raz takie szaleństwo ale dziwne połączenia juz przerabialam typu- najpierw kanapka z dżemem a potem z ogórkiem kiszonym, ale to też zadko
Ania, właśnie przed chwila reklama leciała w radio ze truskawki świeże gdzieś jakimś markecie też bym zjadła, ale jakby mi je ktoś przywiózł, najlepiej na łóżkokaarolaa lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Kiedy sadzilas?
-
powinny się przyjąć jeśli ich nie zmroziło od razu. W pierwszym roku to różnie z owocowaniem- u nas niezbyt dużo bylo, natomiast w drugim roku bylo naprawdę dużo no i sadzonki juz swoje porobilam i dosadzilismy
-
nick nieaktualnyjestem na chwile...
wkurzyłam sie, pizzy nie bedzie...
baba w osiedlowym sprzedała mi zaplesniałe drozdze gdybym je od razu otworzyła to bym wiedziała, a czekałam az do teraz...
wrrrrr
musze improwizowac i zrobie nalesniki z pieczarkami, papryka i cebula chyba bedzie okmała_mi, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:jestem na chwile...
wkurzyłam sie, pizzy nie bedzie...
baba w osiedlowym sprzedała mi zaplesniałe drozdze gdybym je od razu otworzyła to bym wiedziała, a czekałam az do teraz...
wrrrrr
musze improwizowac i zrobie nalesniki z pieczarkami, papryka i cebula chyba bedzie ok
może być już mi pachniekaarolaa lubi tę wiadomość