WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I sie smieje z nich bo Mateusz, ma zone Monike i nazwisko tez na M
wiec M&M&M teraz wybili sie i dali na imie dziecku Bartoszkaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja juz mam całkiem zbudynialy mozg oglądam 'taniec z gwiazdami'. Jeszcze chwile i wyrzuce tv....nienawidze Ibisza, tyle fajnych prezenterów a oni tego wiecznie młodego, zadufanego w sobie Krzysia dali....wrrrrr
-
mała_mi wrote:Ja juz mam całkiem zbudynialy mozg oglądam 'taniec z gwiazdami'. Jeszcze chwile i wyrzuce tv....nienawidze Ibisza, tyle fajnych prezenterów a oni tego wiecznie młodego, zadufanego w sobie Krzysia dali....wrrrrr
O nie tego też nie trawie... Oglądałam też chwilkę... ale po pustej, wysylikonowanej Siwculi zwątpiłam i poszłam do męża;pmała_mi lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:O nie tego też nie trawie... Oglądałam też chwilkę... ale po pustej, wysylikonowanej Siwculi zwątpiłam i poszłam do męża;p
Ona się nie nadaje na tancerke, beznadziejns jest i mam nadzieję ze odpadnie(najlepiej razem z Ibiszem )Maka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ona się nie nadaje na tancerke, beznadziejns jest i mam nadzieję ze odpadnie(najlepiej razem z Ibiszem )
Bardziej pusta jest tylko Luxuria... Widziałyście odcinek Wojewódzkiego jak ją gościł?? Żenada. Zbłaźniła się najbardziej jak się dało.. A Siwiec w rozmowach w toku pierdoliła, że ciężko pracuje...- chyba dupą... albo ustami.. ;/ Dziewczyna nie ma zielonego pojęcia co to praca.. a pieprzy takie głupoty..Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny