WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:wiesz wola miec podladke a nie dasz rady sobie zalatwic na AMH skerowanai od gina z NFZ ?
Ja sama sie zastanwialam nad zbadaniem AMH zeby upewnic sie ile mamy czasu na podejscia -
nick nieaktualnyMaka wrote:Dziewczyny wiecie może czy CLO może podwyższyć temperature?? Bo na mój 6dc jest jakoś wysoka... 36,64...
-
witam się po dluzszej przerwie
neta nie miałam przez prawie tydzień , ale wkoncu go naprawili
z czasem tez tak średnio bo jestem albo w pracy, albo na budowie, albo spie haha
a co tam u Was ?Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Karola to dobrze ze ładnie wszytsko rosnie niech rosna nrosna
Lucy jaka budowa ??
Ja dzis milo wykorzystalam meza pozniej juz jak stwierzil mniej milo..na zakupy, pozniej robilismy poradki w ogordzie a teraz jedzie pucic totka wiec go wykorzystam i kupi mi wreszcie lody bo zapomnialam wczesniejkaarolaa lubi tę wiadomość
-
Hehhe to tak jak ja tak mnie to sloneczko nastroilo ze chyba bede miala odciski od grabi i motyczki
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dzis kupilam szczypiorek w doniczkach i chce go rozszadzic zeby pozniej wsadzic do ogodka
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj mezus siedzi przed kompem i projektuje grilaa hehe znalazl sobie zabawe
A wiecie co ostatnio u nieo odkrylam zaczal projektowac taki mini plac zabaw dla dziecka zjezdzalnie, hustawke i takai mini domek nooo i kolyske .. kiedys mowil ze zrobilby takie rzeczy ale myslalam z e tak dla jaj to mowilkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniech robi chłopak ma zajecie i widac sprawia mu to przyjemnosc
a ja puscilam mojego na meski wypad...niech sobie idzie, bo potem kumple powiedza, ze przyjezdza na weekend i tylko z zona siedzi a o nas zapomniał
wieczor spedze z Wami i mała wareczka radlerAnia_84 lubi tę wiadomość
-
oo to jak wareczka sie otworzy to daj znakja naleje esobie winka
moj wczoraj byl na meskim wypadzie..coprawda szybko wrocil bo kumpel przygruchal sobie panne i czul sie jak piate kolo u wozukaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny