WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anusia przepraszam że tak se poszłam bez słowa... net mi siadł;/ Z tym skierowaniem to już po ptokach bo od razu mi to zrobili... No ale ok.Ania_84 wrote:wiesz wola miec podladke
a nie dasz rady sobie zalatwic na AMH skerowanai od gina z NFZ ?
Ja sama sie zastanwialam nad zbadaniem AMH zeby upewnic sie ile mamy czasu na podejscia

-
nick nieaktualnyHej, może zaczeły pecherzyki rosnąć i dlatego, zresztą wiele czynnikow ma wpływ na temp, pora roku, stan organizmu itd. Ja mialam ponad 37 stopni jeszcze po okresie, ktory byl krotki i skapy myslalam ze to ciaza, ale gin powiedzial ze to moze sie utrzymywac po zastrzyku.Ja od nastepnego cyklu mam brac clo 2x1 jak maz bedzie, teraz bralam 1x1 i ovitrelle wszytko bylo pieknie ale sie nie udalo. Zastanawiam sie czy jeszcze raz zrobic mezowi spermiogram ostatni byl 3 lata temu i wzorowe wyniki, ale teraz czemu kolejne proby nie wychodza. Clo toleruje znakomicie, zreszta jak wszystkie tabl. Do tego zestawu gin mam mi dorzucic duphaston. Nie moge sie doczekac zeby zaczac dzialac. A fajnie sie Was czyta, szczegolnie ze bardzo lubie czerwone wytrawne winoMaka wrote:Dziewczyny wiecie może czy CLO może podwyższyć temperature?? Bo na mój 6dc jest jakoś wysoka... 36,64...
Buziaki pozdrawiam
-
witam się po dluzszej przerwie

neta nie miałam przez prawie tydzień , ale wkoncu go naprawili
z czasem tez tak średnio bo jestem albo w pracy, albo na budowie, albo spie
haha
a co tam u Was ?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Karola to dobrze ze ładnie wszytsko rosnie
niech rosna nrosna 
Lucy jaka budowa
??
Ja dzis milo wykorzystalam meza pozniej juz jak stwierzil mniej milo..na zakupy, pozniej robilismy poradki w ogordzie
a teraz jedzie pucic totka wiec go wykorzystam i kupi mi wreszcie lody
bo zapomnialam wczesniej
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Hehhe to tak jak ja
tak mnie to sloneczko nastroilo ze chyba bede miala odciski od grabi
i motyczki
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dzis kupilam szczypiorek w doniczkach i chce go rozszadzic zeby pozniej wsadzic do ogodka
-
nick nieaktualny
-
moj mezus siedzi przed kompem i projektuje grilaa
hehe znalazl sobie zabawe 
A wiecie co ostatnio u nieo odkrylam
zaczal projektowac taki mini plac zabaw dla dziecka zjezdzalnie, hustawke i takai mini domek
nooo i kolyske .. kiedys mowil ze zrobilby takie rzeczy ale myslalam z e tak dla jaj to mowil
-
nick nieaktualnyniech robi
chłopak ma zajecie i widac sprawia mu to przyjemnosc 
a ja puscilam mojego na meski wypad...niech sobie idzie, bo potem kumple powiedza, ze przyjezdza na weekend i tylko z zona siedzi a o nas zapomniał
wieczor spedze z Wami i mała wareczka radler
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
oo to jak wareczka sie otworzy to daj znakja naleje esobie winka

moj wczoraj byl na meskim wypadzie..coprawda szybko wrocil bo kumpel przygruchal sobie panne
i czul sie jak piate kolo u wozu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny