WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze zapomnialam ze dzis weekend nawet mojego obudzialm o 6 bo mi sie uwalilo ze do pracy idzie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Kurcze zapomnialam ze dzis weekend nawet mojego obudzialm o 6 bo mi sie uwalilo ze do pracy idzie
-
kaarolaa wrote:ja to musiałam wstac o 6 zeby sie zebrac do kliniki. mam nadzieje, ze jutro sobie odespie, o ile piotrek mnie nie obudzi po 6...ten to swietak, piatek czy niedziela i tak wstanie przed 7...
-
nick nieaktualny
-
hehe ja zawsze mam pobudke o 6 moja kicia chce jesc i nie ma przepros.. trzeba wstac
-
wiecie co... moja mama ma coś takiego jak "szósty zmysł" i często powie coś co się za jakiś czas sprawdza... wiecie co wczoraj powiedziała ??? że będę miała bliźniaki
a w necie przeczytałam : "Więcej bliźniąt rodzi się z ciąż poczętych w miesiącach letnich. Ma na to wpływ także miesiąc urodzenia się matki; wśród kobiet urodzonych od stycznia do maja częściej stwierdzano ciąże bliźniacze" i co ??? jestem z marca -
nick nieaktualny
-
Karola wiesz co .. juz ktoras z rzedu strone rozbijasz jako pierwsza..mowie ci to znak.... uda sie w tym cyklu jak nic
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość