WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj M sie co rusz pyta kiedy bedzie ta biopsja bo nie moze sie doczekac chyba teraz to on sie bardziej nakreca
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ujj... nie zazdroszcze tego klucia ja tylko mialam zastrzyki przeciwzakrzepowe i na pekniecie pecherzyka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wie wie juz ogadal filmiki ... ja jak na nie patrzylam to az mi dreszcze przeszly..a ten do mnei z tekstem.. auc.. no ale czego sie nie robi dla dziecka
-
nick nieaktualny
-
dzis sie zalamalam a raczej zaliczylam cegle poszlismy z M kupic jakas szczotke dla kocicy ..bo siersci jak nie wiem..no to mowie facetow jakas taka zwykla szczotke dla kotów ten mi dal 2 szczotki ja mowie do M eee..nasza z taka raczka to sie nie da za bardzo ruchliwa ejst ..maz mowi..no fakt ale ładna ta jest no to mowie ile one kosztuja..a facet do nas ta 129zł( ta ktora podobala sie mezowi ) ta druga 59 zl .. ja na meza on na mnie i zaraz tekst do sprzedawcy..yy a niema takiej gumowej.. bo my taka mielismy i ona swietnie sie sprawdala a ten no jest i na rekawiczce jest gumowa szczotka pytam sie ile za to cudo a ten 19 zł to ja dawaj pan ..
Matko 129 zl za szczotke dla kota.. ocipielikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i jeszcz z tekstem ale to jest firmowa szczotka super generacji..a ja do niego..yy ze co dotknie sie kota i wszystkie zbedne klaczi zejda odrazu ?? a en nie no tzeba tak samo szczotkowac..ale ma wymienne ostrza ii regulacje dlugosci siersci.jak kot ma dluzsze lub krotsze ...to ja mu mowie..yy nasz to zwykly dachiwec.. a nie jakis per z rodowodem
-
nick nieaktualnyi dobrze mu powiedziałas, bosz co za roznica...do kota jest potrzebna szczotka a nie szczotka nowszej generacji...dobrze, ze jeszcze odkurzacza do kotów nie wymyslili nowej generacji...
ale szczerze to tym prawdziwym kociarzom napewno by sie spodobała i nie patrzeliby na cene -
nick nieaktualny
-
teraz mmusimy ja zaszczepic tez na choroby ktore moze zlapac na dworze bo bedzie wychodzic .. na smyczce..bo przeciez pieron by zwial i rozlozyl sie przed psem bo pryzwyczajona jest d psów noo i nowa kuwetke .. bo dzis maz jej zmienial i tekst..wiesz co ta kuweta jest dla niej za mala a pozatym jest peknieta jej wielki zad sie juz nie miesci
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:kochana ja znikam na 20 minut
lece sie wykąpac i wróce z wareczkąkaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:niech robi chłopak ma zajecie i widac sprawia mu to przyjemnosc
a ja puscilam mojego na meski wypad...niech sobie idzie, bo potem kumple powiedza, ze przyjezdza na weekend i tylko z zona siedzi a o nas zapomniał
wieczor spedze z Wami i mała wareczka radlerAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny