WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja juz ostatnio tych programow nie ogladam..wole bitwe o bagaz albo o kontener heheh na Discovery
Maka, mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja juz ostatnio tych programow nie ogladam..wole bitwe o bagaz albo o kontener heheh na Discovery
Ja Wojewódzkiego lubię.. a że akurat razem winkowałyśmy do późna, to oglądałam Ja często na przyrodnicze patrzę... oderwać od tego całego bajzlu w Polsce... od Ukrainy i Rosji...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dobranoc Mała
Ja uwielbiam przyrodnicze wole to niz fimy nawet
A juz to co gadaja u nas w wiadomosciach to mi sie scyzoryk otwiera w kieszeni.. ;/Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Najbardziej mi sie chce smiac z Naprawy sluzby zdrowia.. wola to o pomste do nieba ;/ wkurzaja mnie ci c mysla ze wieza co robia..bo nawet dnia nie spedzili w pracy w sluzbie zdrowia.. ;/
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Najbardziej mi sie chce smiac z Naprawy sluzby zdrowia.. wola to o pomste do nieba ;/ wkurzaja mnie ci c mysla ze wieza co robia..bo nawet dnia nie spedzili w pracy w sluzbie zdrowia.. ;/
-
ja tez przy pierwszej stymulacji myslalam ze cos zlego sie dzieje.. przy drugiej juz wiedzialam jak moge reagowac tyle ze ja dostawalam od 2-6 dc ..dopeiro sie treraz dowedzialam ze pownno byc dawane pozniej dlatego mi tak samo rozly pecherzyki jak w normalnym ;/
-
Ania_84 wrote:Dobranoc Mała
Ja uwielbiam przyrodnicze wole to niz fimy nawet
A juz to co gadaja u nas w wiadomosciach to mi sie scyzoryk otwiera w kieszeni.. ;/
Przy przyrodniczych to ja się odmóżdżam po wiadomościach z kraju.. bo ze świata to mnie raczej mało interesują.. -
Ania_84 wrote:ja tez przy pierwszej stymulacji myslalam ze cos zlego sie dzieje.. przy drugiej juz wiedzialam jak moge reagowac tyle ze ja dostawalam od 2-6 dc ..dopeiro sie treraz dowedzialam ze pownno byc dawane pozniej dlatego mi tak samo rozly pecherzyki jak w normalnym ;/
No właście ja czytałam że CLO bierze się od 5 dc.. i tak też biorę.. Chwała Bogu, że akurat tak mi wizyta wypadła.. A Ty miałaś robione AMH??Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis posluchalam o genialnych zmianach Arukowicza i o tym protescie w sejmie matek ktore opiekuja sie niepelnosprawnymi dziecmi i mnie tak wkurzylo ze stwirdzilamz eprzerzuce na przyrodniczy..
kurde podziwiam te matki ktor opiekuja sie dziecmi .. bo wiele trzeba sily zeby walczyc z kazdym dniem ;/ -
Ja dzis posluchalam o genialnych zmianach Arukowicza i o tym protescie w sejmie matek ktore opiekuja sie niepelnosprawnymi dziecmi i mnie tak wkurzylo ze stwirdzilamz eprzerzuce na przyrodniczy..
kurde podziwiam te matki ktor opiekuja sie dziecmi .. bo wiele trzeba sily zeby walczyc z kazdym dniem ;/Maka lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:No właście ja czytałam że CLO bierze się od 5 dc.. i tak też biorę.. Chwała Bogu, że akurat tak mi wizyta wypadła.. A Ty miałaś robione AMH??
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja dzis posluchalam o genialnych zmianach Arukowicza i o tym protescie w sejmie matek ktore opiekuja sie niepelnosprawnymi dziecmi i mnie tak wkurzylo ze stwirdzilamz eprzerzuce na przyrodniczy..
kurde podziwiam te matki ktor opiekuja sie dziecmi .. bo wiele trzeba sily zeby walczyc z kazdym dniem ;/
Ja je podziwiam... Nie wiem jak bym sobie z tym wszystkim poradziła.. I bardzo dobrze, że walczą.. Nie dość że spotkało ich takie nieszczęście jak choroba dziecka.. to jeszcze teraz finansowo muszą kombinować.. kpina po prostu.. Ci się pławią w luksusach a Ty biduj... -
No własnie i to jest polityka naszego kraju niestety ;/ bo jak mozna czekac na chemioterapie 3 miesiace ;/ jak mozna zostawiac ludzi ktorzy potrzebuja wsparcia finansowego bez grosza..bo zrezygnowaly z pracy na rzecz opieki nad dzieckiem ;/
-
Ania_84 wrote:nie nie mialam..mi dlai w slepo ;/ bo stwierdzili po wyniku FSH i LH ze wszytsko jest ok
No właśnie ja też teraz przeczytałam że po badaniu FSH i LH można stwierdzić stan rezerwy jajnikowej... Wyniki mam bardzo dobre... a AMH i tak mi kazała robić... ;/ Wkurzyła mnie... bo wszystkie wyniki moje ma.. więc po co niepotrzebnie iść w koszty (180zł)... -
generalnie po to zeby zobaczyc czy nie masz za wysokiego AMH .. bo jak bedzie za wysokie to nie wolno stymulowac..a FSH i LH dae tylko jakis wglad ale nie do konca
-
wiesz wola miec podladke a nie dasz rady sobie zalatwic na AMH skerowanai od gina z NFZ ?
Ja sama sie zastanwialam nad zbadaniem AMH zeby upewnic sie ile mamy czasu na podejscia