WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nooo ja to nei popuszcze akurat w tych kwestiach jestem bardzo uparta
A ze pracuje w innej szkole to wiem jakie sa wymagania.. musz mi udowodnic ze odebralam jakies matteriały do nauki za ktore mial byc pokryte to z czesnego.. niech mi pokaza ze sie choc raz podpisalam na liscie i co najwazniejsze niech mi pokaza umowe.. bo ja jej nie dostalam .. nie beda mnie robic w bambuko szczegolnie ze 600 zl wole na co innego wydackaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
No ni najwazniejsze wyslali mi to pismo od adwokata - a do tej pory nawet raz nie przyslali upomnienia.. wiec niech mnie cmokna tam gdzie slonce nie dochodzi ;/
arizona 87, kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tylko chyba nie zdaze do dentysty dzis.. ;/ bo mam na 14;30 a o 15:30 na drugim koncu miasta mam interniste zbey wystail mi skierownie do łodzi do tego genetyka ;/ i chyba preloze dentyste na piatek na rano ;/
troche mnie martwi bo caly czas jak cos gryze to tak jakby mi w jednym punkcie podraznial nerw ;/ i chyba pojde zrobic zdj..bo obawiam sie ze bedzie jednak trzeba go robic kanałowo ;/ -
nick nieaktualnyMaka wrote:Poseł Anna- PPR, nie daj się! Skop im dupy tak, żeby Ci jeszcze za dojazd oddali..
Kaarolaa masz refundowane in vitro czy sama za wszystko musisz placic?
Maka a Ty jakies wspomagacze bierzesz czy cos innego?
Ja aktualnie nic nie biore tylko wit.a+e, ostatnio zjadlam paczke witamin dla planujacych ciaze, wiec teraz pauza. Od nastepnego cyklu proba kolejna bedzie to sie nabiore tych cholernych hormonow -
noo ja sie ruszyłam i teraz chodze tylko naczytalam j=sie jak glupia o tym wszytskim i teraz sie martwie czy tam nic zlego sie nie dzieje ;/ choc nic nie jest spuchniete, zab ogolnie nie boli tylko jak cos urgyze albo mocno dotkne ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyarizona 87 wrote:Dobre
Ja aktualnie nic nie biore tylko wit.a+e, ostatnio zjadlam paczke witamin dla planujacych ciaze, wiec teraz pauza. Od nastepnego cyklu proba kolejna bedzie to sie nabiore tych cholernych hormonowAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem ciekawa czy nas podciagna pod jakies dofinansowanie .. bo ta metoda TEST i mTESE jest dosc droga a do tego wted dochodzi in vitro .. wiec w sumie dwie metody ;/
-
Ania_84 wrote:Ja jestem ciekawa czy nas podciagna pod jakies dofinansowanie .. bo ta metoda TEST i mTESE jest dosc droga a do tego wted dochodzi in vitro .. wiec w sumie dwie metody ;/
Anka ja mam nadzieję, że tak.. Wtedy byśmy tylko płaciły za leki... jakieś 3-4 tys. -
arizona 87 wrote:Dobre
Ja aktualnie nic nie biore tylko wit.a+e, ostatnio zjadlam paczke witamin dla planujacych ciaze, wiec teraz pauza. Od nastepnego cyklu proba kolejna bedzie to sie nabiore tych cholernych hormonow
Ja mam w tym cyklu inseminacje ale oprócz CLO nic nie biorę.. już dość się nałykałam przez 1,5 roku;) -
Hej babulce
Jak Wy tu o tych zastrzykach piszecie to brrrr ja nie wiem czy bym dała radę się kłućkaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyMaka wrote:Ja mam w tym cyklu inseminacje ale oprócz CLO nic nie biorę.. już dość się nałykałam przez 1,5 roku;)
-
A ja zadzwoniłam do kol do ktorej chodzę z zębami i powiedziala zebym przyjeżdżała teraz bo nie ma pacjentów wiec zaliczek i stom i internisty
Maka lubi tę wiadomość