WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
wrocilismy od moich rodzicow musielismy ich objesc z zupki grzybowej i plackow ziemniaczanych
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wrocilismy od moich rodzicow musielismy ich objesc z zupki grzybowej i plackow ziemniaczanych
A ja byłam w kościele bo była msza za dziadka. No i później na kawie i kolacji u babci i cioci.. Oczywiście była moja "ulubienica"... Dziewczyny ja jej nienawidzę... Wkurwia mnie ona i jej brzuch.. jak się tym obwieszcza i przed każdym chłopem płaszczy...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja, siostra, kuzynka szykowałyśmy w kuchni... To jak weszła to nawet cześć nie powiedziała.. A weszła do pokoju gdzie wszyscy i faceci siedzieli to od razu "cześć... cześć Piotruś mogę obok ciebie usiąść" do mojego Piotrka co chwile się płaszczy.. Nic tylko jej po mordzie wystrzelać..
-
Maka wrote:No cały czas je czuje... ;/ Już sama nie wiem... co o tym myśleć. Czułaś je cały czas??
ale nie to ze to byl bol jakis nie dowytrzmania..mi Clo po porstu pobudzalo je bo dostalam je podczas drugiej @ po przerwie kiedy to mialam okres raz na pol roku i lekarz chcial je rozhustac -
Za bardzo nie reaguje na nią bo wie, że dupę mi obrabia.. ale np. były siostry to nią był zachwycony.. bo cycki pokazywała.. na kolana mu wchodziła.. No i po tym incydencie się rozeszli... przez nią.
Wszyscy już mają jej dość i już nikt w jej "newsy" nie wierzy. Nawet moja ciocia a jej teściowa ostatnio na nią najeżdżała że głupiego mięsa nie potrafi upiec.. I to mnie cieszy najbardziej. -
Maka wrote:Kąpać bym się musiała iść..;/ Aż się boję dzisiejszej nocy... Jak będzie taka jak ta wczorajsza to "dzięki, postoje"...
dobra wysylam telegram do Twich jajniorkow: " jajniorki<stop> dajcie<stop> spac<stop>rozkaz<stop> przyjac<stop>"Maka lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Anusia ja się żegnam :* Idę piczuchę wymoczyć- franca chyba na coś liczy dzisiaj...;p Do jutra :* Śpijcie dobrze
Maka lubi tę wiadomość