WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Maka a nie mozesz zalatwic na jeden tydzien np L4 ?? zeby sie dodatkowo nie stresowac czy dadza czy nie ??
Tak z tym, że akurat koleżanka która mnie zastępuje jest na urlopie... i ciężko.. nie ma nikogo innego na zastępstwo a poza tym, w domu to chyba bym do głowy dostała od ciągłego myślenia... -
Ehh no to faktycznie ;/
Maka.. sama nie wiem jak jeszczze moge ci podbudowac bo chyba jedyne co moge to trzymac kciuki i powiedziec ze bedzie dobrze spróbuj sie troche odstresowac... moze napij sie meliski .. zjedz lodówMaka lubi tę wiadomość
-
hej Kobietki
strasznie dziś śpiący dzień jest. Nic mi się nie chce i humor mam taki jakby
"padnięty". Mam nadzieję że chociaż jakoś dziś będzie spokojnie, bo oczywiście do 18 muszę się tu męczyć.
W tym tygodniu nareszcie szykuje mi się @. Już się nie mogę doczekać -
maka ja nigdy takich rzeczy nie miałam, jie musiałam na razie przeżywać ale wcale Ci się nie dziwie kobiety mają w sobie cos takiego że zaraz wyszukują sobie nawet najmniejszy problem który może całkiem spory urosnąć ja mam tak samo. Siedzę i się zstanawiam i denerwuję, nabiję sobie głowę jakimś problemem i męczę się potem kupę czasu.
Maka lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hej Kobietki
strasznie dziś śpiący dzień jest. Nic mi się nie chce i humor mam taki jakby
"padnięty". Mam nadzieję że chociaż jakoś dziś będzie spokojnie, bo oczywiście do 18 muszę się tu męczyć.
W tym tygodniu nareszcie szykuje mi się @. Już się nie mogę doczekać
Jak to nie możesz się doczekać?? Mój humor też nie najlepszy... ale na szczęście męczę się tylko do 15 -
Aaa no pewne Tusk jest wsyztskiemu winien to bez 2 zdan jego wina
jak tylko bedziesz chciala sie wygadac to słuze mnitoremMaka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Aaa no pewne Tusk jest wsyztskiemu winien to bez 2 zdan jego wina
jak tylko bedziesz chciala sie wygadac to słuze mnitorem
No właśnie.. Oh ten Tusk nam kwi napsuje...
Dziękuje :* Wiem, że mogę na Ciebie liczyć i tylko czekałam aż się zjawisz i wysłuchasz mojego marudzenia.. a jajniczory cóż, dalej wariują.. -
Wlasnie wymyśliłam nowa ustawę każdej starajacej się parze przysługuje 5 dni wolnego na zadanie. W miesiącu
mała_mi, Maka lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Haha tak jest! Jeszcze bym w tej ustawie umieściła jakieś specjalne dodatki do wynagrodzenia, parom które starają się więcej niż 6 miesięcy i jest problem zdiagnozowany.. ;p
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Czesc
Maka przytulam mocno, bo co innego moge :***
A tak poza tym to mi się niechcący polajkowaly niektóre posty, bo mi się teł zawieszał i...nie chcecie wiedzieć co mu robiłam żeby zaczął działaćMaka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Czesc
Maka przytulam mocno, bo co innego moge :***
A tak poza tym to mi się niechcący polajkowaly niektóre posty, bo mi się teł zawieszał i...nie chcecie wiedzieć co mu robiłam żeby zaczął działać
Myślę, że to samo co ja robię z moim?? ;pmała_mi lubi tę wiadomość