WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Przynajmenij młodziez mnie dzis zaskoczyla pozytywnie
zadzwonili ze robia saobie zbiorowe wagaray ji zebym nie przyjezdzala na 1,5h bo nie ma sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 20:59
Maka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nooo u nas te zaczelao pod koniec lac ptrzynajemnij gnisko nam zgasilo sie samo
U nas niestety od rana ;/ Dlatego niedziela leniwie... Ale może tego mi było trzeba bo wczorajsze plewienie dało mi mocno popalić.. Kręgosłup mi coś siada...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ojjj tez dzis wiekszosc dnia przelezalam po wczorajszych ojarzach w ogrodzie
mnie przed porzadkami w ogorodku ałapal taki bol jak przy korzonkach ale opzniej sie poschylalam podziabalam i mi przeszlo -
Maka wrote:Bardzo miło z ich strony... Chyba Cię lubią;p
-
Maka wrote:Bardzo miło z ich strony... Chyba Cię lubią;p
Maka lubi tę wiadomość
-
mnie bolalal po clo w pierwszym cyklu przechodzilm go nie za milo...bole i o dosc ostre kilku sekundow.. głowa, ogólnie nie mohlam jesc..ale z czasem sie stbilizowalo
A teraz oczy mi sie schodza i usypiam na sedzaco ;? -
Ania_84 wrote:mnie bolalal po clo w pierwszym cyklu przechodzilm go nie za milo...bole i o dosc ostre kilku sekundow.. głowa, ogólnie nie mohlam jesc..ale z czasem sie stbilizowalo
A teraz oczy mi sie schodza i usypiam na sedzaco ;?
No ja już dzisiaj spałam.. ale znowu mnie coś bierze... -
Ania_84 wrote:Karola to dobrze ze ładnie wszytsko rosnie niech rosna nrosna
Lucy jaka budowa ??
Ja dzis milo wykorzystalam meza pozniej juz jak stwierzil mniej milo..na zakupy, pozniej robilismy poradki w ogordzie a teraz jedzie pucic totka wiec go wykorzystam i kupi mi wreszcie lody bo zapomnialam wczesniej
a budowa naszego domkuBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.