WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Maka wymoczylaś się? Wyspalaś? To do roboty
Ja dziecko odstawilam do szkoły i musze co w domu zrobić, bo jakiś nieład i chaos zapanował.... Prasowanie juz się w szafie nie mieści... A jak mi się nie chce to wam mowie, ale jak się nie wezmę od rana, to się nie wezmę wcaleMaka lubi tę wiadomość
-
Yyyyy tak sobie przypomniałam jeszcze:
Maka co za sucz... Czy jej nikt nigdy nie powiedział co o niej sadzi? Bo wybacz, ale ja bym zapewne to zrobiła, bo nerwus jestem a na takie laski szczególnie. Mam taka podobna w rodzinie i odkąd usłyszała moje zdanie na jej temat to nawzajem się omijamy szerokim łukiem ale twoja to chyba jeszcze gorszy przypadek...
Napisała co wiedziała i poszła sprzątać paaaMaka lubi tę wiadomość
-
Pijemy co?? Dzisiaj się witam wyspana w miarę (bo chyba nigdy w życiu nie będę w 100% wyspana) no i jajniory trochę mi odpuściły (to nic że teraz też się martwię;p) ale temp. troszkę mnie przeraża 36.61;/ przeważnie w tych dniach koło 36,40 C. No ale już nic nie poradzimy... Czekamy na czwartek.
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Czesc dziewczyny kurcze szkoda ze nie mam jak nadrobic. Widze ze humorki dopisuja. Ja czekam w klinice na kolejny monitoring. Pozdrawiam mocno :-*
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :* I czekamy na relację jak już będziesz po wszystkimkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Czekam sobie grzecznie w kolejce. Juz na pelnym luzie. Najgorszy stres jest na dzien dzisiejszy zana
Karola a jesteś sama czy z mężusiem?? Masz rację, stres najgorszy.. ale nie stresuj się kochana, duchem jesteśmy przy Tobie :* Będzie dobrze :*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Karola a jesteś sama czy z mężusiem?? Masz rację, stres najgorszy.. ale nie stresuj się kochana, duchem jesteśmy przy Tobie :* Będzie dobrze :*
Mezu dalej w.poznaniu i jeszcze neta mi zabral. Moje okno na swiat...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Karola trzymam kciuki za udana wizyte
Maka moze dlatego ze jajniki sa pobudzone wzrasta tempka szybciej pracuja..a pozatym ja tez zauwazylam w tym cyklu ze mam wyzsza tempke..moze to jest spowodowane tez tym ze ogolnie jest cieplejkaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja zaraz jade sie kłócic do skzoly ;/
przyslali mi wezwanie do zaplaty czesnego 600 zł
a ani razu tam nie bylam i zrezygnoalam po miesiacu ;/
Na dodatek bylo to w 2012 roku ..teraz sie obudzili..penwie kasy nie maja na cos ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:35
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny