WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Maka, no nie mów ze się nie cieszysz na rodzinne spotkanie
Ania udanego wieczoru
Ja leżę teraz i odpoczywam, zaraz dziecia kładę, wykąpie się i będę pachnąca oglądać Na dobre i na zle
Już się nie mogę doczekać;pmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkonsultuj się z lekarzem. pewnie będziesz teraz brala pol dziennie. To normalne ze tak spada. Mi spadla do dolnej granicy. Pozniej jakos mniej i przestalam brac. Po paru miesiacach zrobilam ponowne badania, gin powiedzial ze jak nie przekroczy 40 to mam bromka nie brac i nie biore. Do 40 jednostek nie przeszkadza w zajciu, w koncu karmiace zachodza
-
nick nieaktualnyMelduje sie z troche smutna minka
Ogolnie moje pecherzyki dalej wolno rosna. Wczoraj mialy 15 mm. I czesc sie zatrzymala. Nie chca rosnac. Jak uda sie pozyskac 5 komorek to bedzie sukces. Mam 2 torbielki na prawym jajniku. Coraz lepiej wyglada ta moja stymulacja...dziewczyny ktore zaczynaly ze mna to jedna dzisiaj miala punkcje a druga ma jutro a ja ledwo jestem na polmetku -
nick nieaktualny
-
Karolla no juz główka do góry bo znajde Twoje M i mu sie poskarze
bedzie dobrze uda sie wyhodowac jeszczekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis do stom musze sie zapytac bo 1 kwietnia maja mi usuwac zeba a wtedy mam dostac @ i nie wiem czy nie trzeba bedzie przelozyc ;/
Ja odliczam dni do genetyki, a pozniej do wizywty.. ehhh mam nadzieje ze cos tam sie znajdzie.. mialam odłozyc to myslenie ale co jakis czas tak mysle i mysle.. ale i tak gdzies tam w wsrodku moze to glupie ale mam nadzieje na jakis cud.. moj M mnie tym chyba zarazil
Od 3 dni mam taki przyplyw energi ze nie wiem to chyba to słoneczokaarolaa, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:Ehh słońce świeci cieplutko no wiosna.......a tak usiadłabym w fotelu na słoneczku z dobrą książką....eh
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny