WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To niech mezus na nie krzyknie owodcy maja sie słuchac
Bedzie dobrzekaarolaa, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Zobaczymy co wyjdzie. Zaraz mam wizyte. Mam nadzieje ze chociaz po 18 mm maja
kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Ale szczerze, jestem przerażona...
A ja mam zarabiste cisnienie 96/59 puls 100 maskara ;/Maka lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczynki
wpadłam się przywitać i poczytać co tam u was, bo ja dalej grzebie w ziemi znaczy w ogródku siedzę wzięliśmy się wczoraj z M za żywopłot- od przodka mamy tuje wsadzone, a z dwóch stron żywopłot, no i z ostatniej strony ni ma nic, bo nam w tamtym roku sadzonek brakło(od sąsiadowego żywopłota. I tak się papram -
Nie ja wyszlam z prcy.. i pod domem zjarnelam sie ze zapmnialam kluczy do domu z pracy a mialam drobnych w portfeu tylko3 zl .. a karta w domu no i musialam te 3 zl rozsadnie wydac czyli pojechac do rodzicow bo jakbym pojechal do pracy ( to p o pierwsze bym nie zdazyla i nie otworzylabym pokoju - klucze dopracy mam z tymi do odmku ) wiec pojechalam do rodzicow
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heheh noo to byla meska decyzja byc albo siedziec na progu
cedr697, mała_mi, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
Haha Ania bez dwóch zdań prezesem WPPR ;p
Ja teraz rylaks przy winku, truskawkach, jagodach, bananem i bita śmietaną... Jutro klinika więc wolne Jajniczki czuję cały czas, lewy szczególnie.. Za chwilkę (na chwilkę!) spadam na spacer z moim pisiorkiemAnia_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
A ja dzis ide z M do tesciowej bo ma urodziny wiec nie wiem czy na chwile pojdziemy czy na dluzej
Maka lubi tę wiadomość
-
Maka, no nie mów ze się nie cieszysz na rodzinne spotkanie
Ania udanego wieczoru
Ja leżę teraz i odpoczywam, zaraz dziecia kładę, wykąpie się i będę pachnąca oglądać Na dobre i na zleMaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny