WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja sie obzeram paczkiem a co
ciesze sie bo mnie cyce przestaly bolec bo wczesniej mi odpadaly..a tera zsa tylko wrazliwe huurra bo ju nie moglam wytrzymac nie moglam sie nawet dotknac ;/ -
Ania_84 wrote:ja sie obzeram paczkiem a co
ciesze sie bo mnie cyce przestaly bolec bo wczesniej mi odpadaly..a tera zsa tylko wrazliwe huurra bo ju nie moglam wytrzymac nie moglam sie nawet dotknac ;/
Ja też tu mam masę słodkości ale muszę robić sprawozdanie z cyberprzestrzeni... Nie mam pytań, kto takie pierdoły wymyśla ja się pytam, no kto?!Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:jejuuu kobity... co wy takie obolałe?
Kierzynka to przez ten trudny żywot...;p Dziewczyny jak mi dzisiaj przelew nie dojdzie to się wściekne.. a tego babsztyla co miała go wczoraj zrobić za cycki powiesze.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja nie szalalam od kilku dni padam o 21- 22 nawet moj nie zdazy sie za co zabrac
Maka, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
ja w sumie nie obolala.. ale wczesniej cycki mi tak napierdzielaly..ze kazdy dotky to bylo masakara ;/ teraz juz jest lepiej bo tylk sa wrazliwe ale nie bolace
-
nick nieaktualnyProszę was o kolejne głosowanie :] ostatnim razem dzieci zdobyły nagrody teraz walczą zdaje się o nowe meble do przedszkola i mają dużą szansę - bardzo prosimy o jeden głosik na jeden dzień :]
http://jajunior.pl/konkurs_na_ulubione_przedszkole.php?ci=%C5%BBeliszew+podko%C5%9Bcielny#glosuj176
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ojejuuuu jak mi się chce spać.. masakra a tu jeszcze trzy godziny
cedr697 lubi tę wiadomość
-
A ja sie wsciekam pochwaliłam sie ze mnie cycki nie bola ;P
to teraz masz ci los swedza, szczypia..kluja nie wiem jak to znazawac ;/ a siedze w pracy i nie moge sie podrapac ..AAAAAA !!!!kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
J ruskich nie trawie i moj M tez nie ..tylko kapusta grzyby/ kapusta mieso. truskawki/ ewentualnie szpinak z serem feta
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... właśnie przyszła nasza sprzątaczka zakładowa i mi mówi że jej się śniłam i w tym śnie powiedziałam że mam problemy z zajściem w ciąże.. Kurwa... kopara mi nieźle opadła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 13:03
Ania_84, kierzynka, arizona 87, mała_mi, Lucy91, cedr697 lubią tę wiadomość