WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola trzymam kciuki na pewno kropek sie przyjal i rosnie sobie teraz grzecznie
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola to jak to dokladnie jest .. oni tylko podaja kropka do srodka ..i doepiro on sie wteyd zagniezdza ?? bo juz zglupialam zawsze wyobrazalam sobie ze oni umieszczaja go juz w macicy i zagniezdzaja
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie, tylko go wpuszczaja do macicy w takim płynie odzywczym i on sam musi szukac miejsca, jesli znajdzie to bedzie ciaza, jesli nie to przyjdzie @ ....az tak dobrze to niestety nie jest z in vitro...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:33
-
nick nieaktualny
-
Karola trzymamdalej kciuki i nech ta 9 dni minia jak najszybiciej
Maka - znam ten bol szlag mnie nie raz trafia z tym podpisem
Ja włąsnie bylam po obiad placki ziemniaczane + salatka ogórek rzodkiewka seler naciowy i jogurt, a druga salatka salata winogron, feta u pomidory suszone mniamMaka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Karola trzymamdalej kciuki i nech ta 9 dni minia jak najszybiciej
Maka - znam ten bol szlag mnie nie raz trafia z tym podpisem
Ja włąsnie bylam po obiad placki ziemniaczane + salatka ogórek rzodkiewka seler naciowy i jogurt, a druga salatka salata winogron, feta u pomidory suszone mniam
U nas wymyślili żeby jedno pismo podpisywać dwoma podpisami... U mnie wszystko pięknie wychodzi a u nich jest tylko jeden podpis i szło by się zesrać na miękko...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny