WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta.. wpadłam sie pochwalic ,że 15.04.2014 o godz.7,00 wstawiam sie na IP i działamy..
No chyba , żę nasze dziecko zechce prędzej wyjsc.i zrobi nam psikusa..
Pozdrawiam wszystkie Was .. łapać wiarusa bo jeszcze tylko tydzień mogę zarażać..
A teraz jesli , ktos posiada Fb to prosiłabym na zagłosowanie a nie oddanie lajku na moja niunkę i siostrzenice..na podany link ..http://wytanczwitaminy.pl/#/?video=31909
Dziekuje bardzokaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no a ja muszę iść zaś.... uwielbiam słoneczko, ale mogłoby popadać choć jeden dzień. Nie wyrabiam za dzieckiem moim, uczy się jeździć na rowerze i musze bez przerwy łazić za nią i jej pomagać albo plastry przyklejać normalnie nie idzie do domu zagonić. Niech więc popada albo niech się już nauczy
-
nick nieaktualny
-
MA trzymam kciuki
Mała gratuluje II trymesu
A ja sie pozarłam z moim.. ;/ wkurza mnie ten jego funfel .. co rusz go wyciaga a ten baranek nawet sienie zapyta czy nie mamy czegos w planach tylko leci.. nie odzywalam sie do niego przez cala droge.. w dupie mam to .. kurwa mac !!!!!!!! w pizdu jea nie robie mu torta.. ja flaki wypruwam zeby bylo dobrze a ten głab na to leje to niech leje ;/ powiedzialam mu dzis do słuchu ze jak mysli ze Dominik bedzie go pocieszal albo bedzie przy nim jak bedzie chory to sie myli .. i jak mysli ze on bedzie przy nim na straosc to mu gratuluje.. pierdziele...nawet sie nie zapytal co u mnie dzis jak sie czuje.. ale jestesm wsciekla ;/ -
nick nieaktualny
-
wkurzyl mnie i to masakrycznie.. nozesz kurwosci .. jeden kumpel tamtemu odpadl bo mu sie urodzilo dziecko to teraz trudje dupe nam .. i co rusz dzwoni do M zeby wyszli gdzies.. ja rozumiem ze M potrezbuje wyjsc z kolegami i wogole..i nigdy sie nie czepialam ale to juz jest przesada.. co 2 dzien do niego dzwoni.. a najgorzej z mowie mu sluchaj jak cos to sie nie umawiaj na dzis a ten mi mowi ze juz sie umowil.. tomnie roznioslo konkretnie... wale to nie odzywam sie d neigo.. tu akurat mam racje bo obiecal mi basen i nigdy nie ma czasu a z kumplem to leci ;/ wiec niech mnie cmoknie tam gdze slonce nie dochodzi.. a badania i wszytskie inne skierownia niech sam zalatwia.. chical zebym go dzis obciela. od wczoraj mi trul dzis mu mowie a trules mizebym cie obciela..a ten nie no luz to juro moz.e. a w dupe jak jutro powie ze chce zeby go obciac to mu powiem idz do Dominika..mnie bla rece !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ania_84 wrote:wkurzyl mnie i to masakrycznie.. nozesz kurwosci .. jeden kumpel tamtemu odpadl bo mu sie urodzilo dziecko to teraz trudje dupe nam .. i co rusz dzwoni do M zeby wyszli gdzies.. ja rozumiem ze M potrezbuje wyjsc z kolegami i wogole..i nigdy sie nie czepialam ale to juz jest przesada.. co 2 dzien do niego dzwoni.. a najgorzej z mowie mu sluchaj jak cos to sie nie umawiaj na dzis a ten mi mowi ze juz sie umowil.. tomnie roznioslo konkretnie... wale to nie odzywam sie d neigo.. tu akurat mam racje bo obiecal mi basen i nigdy nie ma czasu a z kumplem to leci ;/ wiec niech mnie cmoknie tam gdze slonce nie dochodzi.. a badania i wszytskie inne skierownia niech sam zalatwia.. chical zebym go dzis obciela. od wczoraj mi trul dzis mu mowie a trules mizebym cie obciela..a ten nie no luz to juro moz.e. a w dupe jak jutro powie ze chce zeby go obciac to mu powiem idz do Dominika..mnie bla rece !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
faceci to dziwni są. jeśli cię to pocieszy, to mój też mnie wkurzył. I to właściwie to samo co twój- bez przerwy łazi a to bratem, a to z teściem, a to z kumplem, a jak przylezie koło północy to zdziwiony że kolacji ni ma na stole... Grrrrr
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:faceci to dziwni są. jeśli cię to pocieszy, to mój też mnie wkurzył. I to właściwie to samo co twój- bez przerwy łazi a to bratem, a to z teściem, a to z kumplem, a jak przylezie koło północy to zdziwiony że kolacji ni ma na stole... Grrrrr
Maka lubi tę wiadomość
-
Moj na szczesie o to sie nie pluje..bo bym mu powiedzial raczki i nozki masz to se zrob... ja to jestem nie rz cieta wiec moj wie ze jak jestem wkurzona to lepiej juz o takie rzeczy nie pyac ;/
az mnie łeb rozolał ;/Anutka lubi tę wiadomość