WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale chyab dupka Japoneczka dostalas na wyregulowanie cykli tak ??
Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
No jak wróci to zaczniemy znów sex uprawiać
Tak, Aniu dziękuję, że pamiętasz, dupek był na wyregulowanie cykliAnia_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
no to teraz beda jak w zegarku..a raczej bedzie jeden bo pozniej sie spozni na cale 9 miesiacy
Japoneczka z Porcelany, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
eee się okaże tak naprawdę to liczę na ten maj potem aż do grudnia możemy aż tak dużego znaczenia nie przykładać uparłam się na ten styczeń lub sierpień na poród
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Ty mozesz plaowac a fasolka wskoczy wtedy kiedy bedzie chciala hehehe
kaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Dziewczynki ja mocno trzymam kciuki zeby temp jutro odbiła w górę buziaczkikaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki trzymam mocno kciuskaski
MY poszalelismy chyba tort byl z dopalaczemkaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanutka odbiła pieknie, szkoda, ze moja taka nie jest...wtedy bym byla pewna ze sie udało a tak jest dupa blada na dzien dzisiejszy, a jeszcze 5 dni do sikacza dobrze, ze mezu dzisiaj przyjezdza nie bede tak o tym myslała...
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej, jak tam dzionek mija?
u mnie sloneczko daje czadu wiec korzystam i wygrzewam sie na tarasie
0o 13 jade na kurs i pozniej zakupy humor dzis dobry wiec zarazam nim Was wszystkieAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Karola ale o nie duzo spadla wiec moze nie ma co sie martwic ja dalej trzymam kciukaski
Ja sie mieje ze jeszcze jedna wyzsza tempk i u mnie wyznaczy na 9dc owuacja <hahaha>
Noo nie powiem dawno tak nie poszalleismy.i po raz pierwszy od jakiegos czasu nie myslelismy o tym jaka pozycje przyjac itp ..kaarolaa, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartuśka wrote:hej, jak tam dzionek mija?
u mnie sloneczko daje czadu wiec korzystam i wygrzewam sie na tarasie
0o 13 jade na kurs i pozniej zakupy humor dzis dobry wiec zarazam nim Was wszystkie