WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:SKORO WIĘKSZOŚĆ Z NAS JA MA TO CHYBA NORMALNE... MOGŁO BY TAK BYĆ NP. GDY JEST OWULACJA... BYŁOBY DUŻO ŁATWIEJ
nie no ja w dni płodne mam też chcicę
a moj kalendarz dni księżycowych czy cos tam - Adka pisała o tym - pokazał, że ja mam płodne podczas @ więc chyba dlatego zaciążyc nie mogę bo przeważnie z czekam do konca @Anutka lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:mam i to ogromną
a to dziwne?
Nie, no tak się zastanawiałam czy tylko ja mam ochotę wskoczyć na M...
Ale widzę ze to powszechne zjawiskoAnutka, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:nie no ja w dni płodne mam też chcicę
a moj kalendarz dni księżycowych czy cos tam - Adka pisała o tym - pokazał, że ja mam płodne podczas @ więc chyba dlatego zaciążyc nie mogę bo przeważnie z czekam do konca @
PAMIĘTAM... MI TEN KALENDARZ POKAZAŁ NA 2 DNI PRZED @ I WTEDY FAKTYCZNIE MAM Z REGUŁY OCHOTĘ
A W PŁODNE TO ZDARZA SIĘ, ŻE NIE CHCE MI SIĘ I KLOPS... -
Ja w płodne to mam chcie jeszcze większą i klepsze szczyty:) Chyba się sama nakręcam
A nie było mnie wczoraj, bo Szymon miał imieniny i troszke dziadków się naschodziło.Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:ja w tym cyklu postanowiłam serduszkowac co drugi dzień i nie ma przebacz... a jak tak nie wyjdzie to lecę się badać
MOJEGO NA COŚ TAKIEGO NIE NAMÓWISZ, JAK MU SIĘ NIE CHCE TO NIE B EDZIE I KONIEC. MA CHARAKTEREK CHŁOPINA ALE ZACZĄŁ OSTATNIO SIĘ MARTWIĆ, ŻE JUŻ 5 CYKL I NIC SIĘ NIE DZIEJE A KOCHAMY SIĘ W DNI PŁODNE, CZYTAŁ JAKIE BADANIA MA ROBIĆ... NAKRĘCA SIĘ NEGATYWNIE... -
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja w tym cyklu postanowiłam serduszkowac co drugi dzień i nie ma przebacz... a jak tak nie wyjdzie to lecę się badać
no my też już plan badań mamy. mieliśmy czekać do końca roku, ale zmiana planów, szkoda czasu lepiej wiedzieć jak coś się dziejeAnutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny