WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:mój o badaniach jeszcze nic nie wie heheh ale pójdzie jak mu powiem że musi bo tez juz widzi że coś nie tak i mówi że to może przez niego
nie można tak podchodzić, że to czyjaś wina...
ja się kiedyś upiłam i całą imprezę przepłakałam, ze jakas wybrakowana jestem a mój małż się popłakał, że tak mówię i że to niczyja wina przecież...
trzeba zrobić badania i tyle! nie ma się co zastanawiać! na pewno nie będe czekac roku jak mówia lekarzeAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:aaa i Malutka... facet nomalnie idzie do urologa i prosi o co?
dostał skierowani na seminogram - badanie nasienia, ale to jest i tak płatne niestety - 130 zł, więc nie majątek no i badania-wymazy z cewki na mikrobiologii, p/k bakterii -
kierzynka wrote:wiecie co? kurcze nooo... musi sie udać to na pewno jet tak że jak troszkę poczekamy to bedziemy sie bardziej cieszyć tak sobie wmawiam
Kierzynka, ja 11 cykl zaczynam. Z poronieniem po drodze, więc cierpliwość mi się kończyAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:dostał skierowani na seminogram - badanie nasienia, ale to jest i tak płatne niestety - 130 zł, więc nie majątek no i badania-wymazy z cewki na mikrobiologii, p/k bakterii
p.s. lekarzowi powiedzial że się już ok roku staramy, żeby nie byłoAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Kierzynka, ja 11 cykl zaczynam. Z poronieniem po drodze, więc cierpliwość mi się kończy
mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:jakbym miała choć jedno dzidzi, to bym chyba aż tak nie przeżywała
na zdrowie!
i za nasze fasoleczki
my mamy dwoje i tym bardziej się przejmuję, że się coś mi popsuło, że takie problemy teraz
Anutka lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:nie można tak podchodzić, że to czyjaś wina...
ja się kiedyś upiłam i całą imprezę przepłakałam, ze jakas wybrakowana jestem a mój małż się popłakał, że tak mówię i że to niczyja wina przecież...
trzeba zrobić badania i tyle! nie ma się co zastanawiać! na pewno nie będe czekac roku jak mówia lekarze
JA POCZEKAM TEN ROK... -
nick nieaktualnykierzynka wrote:cale Ci sie nie dziwie... i tak jesteś twarda bo ja sobie tak myśle że niby trzeci cykl ale nie wiem czy wytrzymam wiecej
nieważne czy 3, 5 czy 15..
ważne że pragniemy i w końcu się musimy doczekać
ja Wam mówię, może te nasze fasolki chcą być prezentem pod choinkę?mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość