WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:TAK MÓWIĄ STATYSTYKI... DO 6 MIESIĘCY PRZECIĘTNIE SIĘ UDAJE PÓŹNIEJ DOPIERO W OKOLICACH 12 CYKLU, A POTEM TO STATYSTYKA NIE JEST ZBYT PRZYCHYLNA WIĘC JA DRŻĘ NAD MOIM 5
czyli w tym cyklu moja ostatnia nadzieja tkwi... a potem to nie wiadomo kiedy?
o nie, coś czuję, że małż będzie musiał zaraz do piwniczki iść po 3 buteleczkę, na trzeźwo tego nie ogarnę... -
nick nieaktualnykierzynka wrote:mójn się boi badania prostaty... hehe stwierdził że nie da sobie wsadzic palca w d... obcej osobie
mój miał dobry przykład w swoim Dziadku, który często chodził na to badanie, więc przy okazji wizyty dał sobie zbadać, ale kuźwa 3 dni słyszałam, że go dupa piecze..
dopiero na spokojnie wytłumaczyłam mu jak wygląda badanie usg pochwy u kobiety oraz wsadzanie wziernika i rozszerzanie go i dał spokój z użalaniem się nad sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 18:14
mała_mi, celia, Eve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:mój miał dobry przykład w swoim Dziadku, który często chodził na to badanie, więc przy okazji wizyty dał sobie zbadać, ale kuźwa 3 dni słyszałam, że go dupa piecze..
dopiero na spokojnie wytłumaczyłam mu jak wygląda badanie usg pochwy u kobiety oraz wsadzanie wziernika i rozszerzanie go i dał spokój z użalaniem się nad sobą
jak mój będzie jęczał to ja też go b.chetnie uświadomie jak wygląda badanie kobiet u ginekologaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:jak mój będzie jęczał to ja też go b.chetnie uświadomie jak wygląda badanie kobiet u ginekologa
no ja to przynajmniej 2x w roku jestem u gina na badaniu więc nie mogłam już tego słuchać
mówił ze czuje się zgwałcony boszzzz....izabelka04, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny