WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:cale Ci sie nie dziwie... i tak jesteś twarda bo ja sobie tak myśle że niby trzeci cykl ale nie wiem czy wytrzymam wiecej
Wytrzymasz, dobrze będzie. Już nie zamulam, idę po wino
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:my mamy dwoje i tym bardziej się przejmuję, że się coś mi popsuło, że takie problemy teraz
Mi masz dwoje, ale wiem że skoro się strasz o kolejne to też tego pragniesz i też Ci ciężko że coś nie wychodzi... rozumiem to...
mnie wystarczy jedno i już nie będę marudzić, obiecuję
mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
ja 20.11 mam wizytę u gina więc napewno wezmę skierowanie na badania a jak będzie ok to wysyłam M do urologa,juz otrzymał łaskawie informacje ,że ja tego inaczej nie widzę.Albo tak albo wcale.
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:no tak bo jeszcze by powiedział że co to pół roku i by skierowania nie dał
JA CHCIAŁAM BYĆ OK I MÓJ GINEK W KARTĘ WPISAŁ ILE SIĘ STARAMY... WIĘC NIEDŁUGO PÓL ROKU STUKNIE DOPIERO... WIEM, ŻE JAK DO PÓŁ ROKU SIĘ NIE UDA TO JEST PROBLEM, A NAJCZĘŚCIEJ W TYCH 6 MIESIĄCACH SIĘ ZACHODZI
CHCIAŁABYM MIEĆ CHOCIAŻ JEDNO DZIECKO... CHOCIAŻ JEDNO...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 18:03
-
MalutkaEve wrote:Mi masz dwoje, ale wiem że skoro się strasz o kolejne to też tego pragniesz i też Ci ciężko że coś nie wychodzi... rozumiem to...
mnie wystarczy jedno i już nie będę marudzić, obiecuję
malutka i tak potem zapragniesz jeszcze jednego to naturalne
mała_mi, Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
to znaczy że biorac pod uwagę tę oto teze uda mi sie w ciagu trzech cykliAnutka wrote:JA CHCIAŁAM BYĆ OK I MÓJ GINEK W KARTĘ WPISAŁ ILE SIĘ STARAMY... WIĘC NIEDŁUGO PÓL ROKU STUKNIE DOPIERO... WIEM, ŻE JAK DO PÓŁ ROKU SIĘ NIE UDA TO JEST PROBLEM, A NAJCZĘŚCIEJ W TYCH 6 MIESIĄCACH SIĘ ZACHODZI

może byc i tyle oby się udało
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:ja 20.11 mam wizytę u gina więc napewno wezmę skierowanie na badania a jak będzie ok to wysyłam M do urologa,juz otrzymał łaskawie informacje ,że ja tego inaczej nie widzę.Albo tak albo wcale.
nie tylko my się powinnyśmy badać przecież... mój małżyk po raz pierwszy badał prostatę!!!! a ma 33 lata! powinien przynajmniej raz w roku badać, to tak jak wizyta u gina u kobiety
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Anutka, weź Ty mnie nie strasz

pierd... piję
dzisiaj nic mnie nie zasmuci 
TAK MÓWIĄ STATYSTYKI... DO 6 MIESIĘCY PRZECIĘTNIE SIĘ UDAJE PÓŹNIEJ DOPIERO W OKOLICACH 12 CYKLU, A POTEM TO STATYSTYKA NIE JEST ZBYT PRZYCHYLNA
WIĘC JA DRŻĘ NAD MOIM 5

WOJTUŚ