WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:cale Ci sie nie dziwie... i tak jesteś twarda bo ja sobie tak myśle że niby trzeci cykl ale nie wiem czy wytrzymam wiecej
Wytrzymasz, dobrze będzie. Już nie zamulam, idę po winoMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:my mamy dwoje i tym bardziej się przejmuję, że się coś mi popsuło, że takie problemy teraz
Mi masz dwoje, ale wiem że skoro się strasz o kolejne to też tego pragniesz i też Ci ciężko że coś nie wychodzi... rozumiem to...
mnie wystarczy jedno i już nie będę marudzić, obiecujęmała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
ja 20.11 mam wizytę u gina więc napewno wezmę skierowanie na badania a jak będzie ok to wysyłam M do urologa,juz otrzymał łaskawie informacje ,że ja tego inaczej nie widzę.Albo tak albo wcale.
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:no tak bo jeszcze by powiedział że co to pół roku i by skierowania nie dał
JA CHCIAŁAM BYĆ OK I MÓJ GINEK W KARTĘ WPISAŁ ILE SIĘ STARAMY... WIĘC NIEDŁUGO PÓL ROKU STUKNIE DOPIERO... WIEM, ŻE JAK DO PÓŁ ROKU SIĘ NIE UDA TO JEST PROBLEM, A NAJCZĘŚCIEJ W TYCH 6 MIESIĄCACH SIĘ ZACHODZI
CHCIAŁABYM MIEĆ CHOCIAŻ JEDNO DZIECKO... CHOCIAŻ JEDNO...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 18:03
-
MalutkaEve wrote:Mi masz dwoje, ale wiem że skoro się strasz o kolejne to też tego pragniesz i też Ci ciężko że coś nie wychodzi... rozumiem to...
mnie wystarczy jedno i już nie będę marudzić, obiecuję
malutka i tak potem zapragniesz jeszcze jednego to naturalnemała_mi, Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:JA CHCIAŁAM BYĆ OK I MÓJ GINEK W KARTĘ WPISAŁ ILE SIĘ STARAMY... WIĘC NIEDŁUGO PÓL ROKU STUKNIE DOPIERO... WIEM, ŻE JAK DO PÓŁ ROKU SIĘ NIE UDA TO JEST PROBLEM, A NAJCZĘŚCIEJ W TYCH 6 MIESIĄCACH SIĘ ZACHODZI
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:ja 20.11 mam wizytę u gina więc napewno wezmę skierowanie na badania a jak będzie ok to wysyłam M do urologa,juz otrzymał łaskawie informacje ,że ja tego inaczej nie widzę.Albo tak albo wcale.
nie tylko my się powinnyśmy badać przecież... mój małżyk po raz pierwszy badał prostatę!!!! a ma 33 lata! powinien przynajmniej raz w roku badać, to tak jak wizyta u gina u kobietyAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Anutka, weź Ty mnie nie strasz
pierd... piję dzisiaj nic mnie nie zasmuci
TAK MÓWIĄ STATYSTYKI... DO 6 MIESIĘCY PRZECIĘTNIE SIĘ UDAJE PÓŹNIEJ DOPIERO W OKOLICACH 12 CYKLU, A POTEM TO STATYSTYKA NIE JEST ZBYT PRZYCHYLNA WIĘC JA DRŻĘ NAD MOIM 5