WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Margotka, a tak poza zębem to jak WY się czujecie?
mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:a gdzie ten propolis dostane? i pomoglo na ból od razu? bo ja juz szalwi gozdzikow i czosnku mam po dziurki!
yyyyyyyyyyyyyyy nie mam pojęcia. Ja mam własny, bo męża brat się bawi w pszczelarza i mamy miodek i wszystkie pochodne. Ale choćbym ci chciała wysłać, to prędzej do dentysty się dostaniesz. A pomogło prawie błyskawicznie. -
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:no chyba dobrze sie czujeMY jutro lece rankiem na betę tylko u mnie wyniki dopiero na drugi dzien;/ chyba ze zadzwonie do laboratorium przy szpitalu tam moze w ten sam dzien
Margotka, nawet nie wiesz jak się cieszę
normalnie bym Ci jakąś odę strzeliła na cześć Malucha, ale jestem teraz trochę wstawionaMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:tak, moczyłam patyczka do ucha (czystego ) w propolisie i do dziurki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:chyba nie moge aspirynki a teraz mi Ania napisala ze szalwia dziala poronnie a ja sobie od wczoraj plukalam
no co TY! w małych ilościach można
ale w małych!
a jak nie musisz to leki w ogóle na bok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 18:58
-
MalutkaEve wrote:to na jeszcze lepszą fazę?
kurdę zaraz małża wyślę do sklepu jak cos
teraz to już umarłam Dwaj adres, to ci wyślę trochę, będziemy obie naćpane chodzić, tak w razie kolejnej @.MalutkaEve lubi tę wiadomość