WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Margotka87 wrote:chyba nie moge aspirynki a teraz mi Ania napisala ze szalwia dziala poronnie a ja sobie od wczoraj plukalam
Nie sądzę żeby takie ilości małe mogły zaszkodzić. Teraz tak myślę że chyba ten propolis gorszy, bo to na spirycie jest. -
nick nieaktualny
-
Ale mam chcice dziewczyny ... sie dzis odpindrzyłam.. az małż stwierdził że dawno tak kwitnaco nie wygladałam.. <hahaha>
mała_mi, MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ale mam chcice dziewczyny ... sie dzis odpindrzyłam.. az małż stwierdził że dawno tak kwitnaco nie wygladałam.. <hahaha>
ha! a mi dziś powiedział jak się robiłam na (u)bóstwo że się fryzjer pytał o mnie... Aaaaaaaaaaaaaa!
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:oj będą wióry lecieć
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:mogę być skarbnikiem. hehe. przepijemy ten 1%
nie, nie przepijemy tylko zainwestujemy w browar jakiś
ojjj Mi nie możesz być skarbnikiem bo nie masz głowy do inwestowania
możesz być w-ce prezesem z mianowania!Ania_84, celia lubią tę wiadomość
-
Hehee..dokładnie jak z reklamy
bo zbieramy się z tym łóżkiem od s=ślubu czyli rok wiec treba inaczej dziłac ...co najlepsze małż stolarz - i od roku robi to łóżko- wiec stwierdziłam że szybciej tak się doprosze
wiecie co moja kocica niuchneła winko ..i teraz swirujeMalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:nie, nie przepijemy tylko zainwestujemy w browar jakiś
ojjj Mi nie możesz być skarbnikiem bo nie masz głowy do inwestowania
możesz być w-ce prezesem z mianowania!
o dobre, dobre. Chyba ci winka naleję jeszczeMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hehee..dokładnie jak z reklamy
bo zbieramy się z tym łóżkiem od s=ślubu czyli rok wiec treba inaczej dziłac ...co najlepsze małż stolarz - i od roku robi to łóżko- wiec stwierdziłam że szybciej tak się doprosze
wiecie co moja kocica niuchneła winko ..i teraz swiruje
hahahha małż stolarz? no szewc bez butów chodzi
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;e[szy motyw jest z łózeczkiem dla dziecka - juz teraz robi projekt - wiec może za jakies kilka miesiecy zrobi - chyba ze wczesniej sie pojawi wtedy bedzie musiał kupic a robic dalej na drugie
MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny