WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Tak przeczytałam ..
lodówka - wystarczy że powiem ze niemam miesa gdzie przechowywać - tylko musze sie spieszyć przed zima hehhee - a co do bezpieczników nie wiem gdzei sa
Prysznic- szyb juz nie ma sam brodzik został - ale juz mam patenta- powiedziałam że zeby sie zrelaksowac musze miec wanne a na to prysznic
Kibelek.. hmm wrzuce podpaske .. zatka sie pójdzie wszystko do wymiany ..a pózniej zgonie jna kota ze pewnie zrzucił a ja nie zauwazyłam
No widzę ze nie tylko Malutka dobrze kombinuje po winieAnia_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Pociągająca Japonka stawia się na wątku bez %
Ania_84, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Szybko sie uczę hehehe
Mój bobas w stausia się niecierpliwi chyba
Widze to po jego oczach - pewnie myśli wy się nie obijajcie .. ja wam pokaze jak sieurodze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 19:42
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Pojawiam się i znikam i znikam.... Tak mi się przypomniało
Pojawiam się i znikam i znikam i znikam gdzie byłem,
Z kim nie pytaj nie pytaj, nie pytaj.
Pojawiam się i znikam i znikam i znikam,
Co spadło psss nie wnikaj nie wnikaj, nie wnikaj
nanannanaAnia_84, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:a bo jedziemy niedługo na dłuższy łikend
może moja fasoleczka chce być Czechem?
Jedyna co z czeskiego zapamietałam to że Diwka znaczy dziewczynaMalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Pojawiam się i znikam i znikam i znikam gdzie byłem,
Z kim nie pytaj nie pytaj, nie pytaj.
Pojawiam się i znikam i znikam i znikam,
Co spadło psss nie wnikaj nie wnikaj, nie wnikaj
nanannanaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Tak przeczytałam ..
lodówka - wystarczy że powiem ze niemam miesa gdzie przechowywać - tylko musze sie spieszyć przed zima hehhee - a co do bezpieczników nie wiem gdzei sa
Prysznic- szyb juz nie ma sam brodzik został - ale juz mam patenta- powiedziałam że zeby sie zrelaksowac musze miec wanne a na to prysznic
Kibelek.. hmm wrzuce podpaske .. zatka sie pójdzie wszystko do wymiany ..a pózniej zgonie jna kota ze pewnie zrzucił a ja nie zauwazyłam
super patent,a też by mi się przydał remont łazienkiAnia_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To do dzieła..
Ja tak zrobiłam z samochodem wkreciłam że jest on niebezpieczny po samozapłonie i mechanik powiedział że nie da się nim juz normalnie jezdzić oczywiście - mechanik powiedział ze się da .. ale to kosztuje - wiec lekka rozkminka .. po co ładować w stary jak można kupic nowy i oto jest moje cudne czarne malenstwo ... już nei sportowe a rodzinneMalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka dla Ciebie zawsze jestem do wzięcia
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MalutkaEve wrote:dzięki, jeszcze 2 tyg
już się doczekac nie mogę .... czeskiego piwa
taaaa a czeskiego ?
a ja w Pt wypilam Słowackiego bazanta grapefruitowego:) to mi się do dziś nim odbija, taki był nie dobry.Ania_84 lubi tę wiadomość